ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER:NYTT! Spel Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Unga tv-mamman död – lämnar tre barn bakom sig • Familjens sorg efter tragedin

23 okt, 2024
author Elliot Gustafson
Elliot Gustafson
Autumn, som medverkade i den femte säsongen av MTV:s 16 and Pregnant, har gått bort vid endast 27 års ålder.
Hon blev ett välkänt ansikte genom sin medverkan i dokusåpan och lämnade efter sig tre barn.
Nu har dödsorsaken fastställts.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så minns kändisarna Börje Salming – ett år efter hans dödBrand logo
Så minns kändisarna Börje Salming – ett år efter hans död

16 and Pregnant blev ett populärkulturellt fenomen när det slog igenom för flera år sedan.

Serien, som pågick i flera säsonger, följdes upp av spinoffer som Teen Mom, Teen Mom 2, och Teen Mom 3. Många av deltagarna, som Amber Portwood, Maci Bookout och Catelynn Baltierra, har gått vidare till att bli internationellt kända influerare.

16 and Pregnant och dess uppföljare fokuserade, likt titlarna antyder, på tonårsgraviditeter. MTV:s populära program skildrade unga mammors liv över en period av fem, sju månader.

En av deltagarna var Autumn Crittendon, som medverkade i seriens femte säsong. Nu har hon, vid 27 års ålder, tragiskt gått bort. Autumn lämnar efter sig tre barn, och hennes plötsliga död har skakat om både fans och de som stod henne nära.

Annons

Nu har orsaken bakom Autumn Crittendons död fastställts

Enligt Virginia Department of Health och de uppgifter som TMZ har tagit del av så orsakades hennes död av en kombination av olika droger. Där toxiner från olika typer av fentanyl var de avgörande faktorerna. Dödsfallet har klassificerats som en olycka.

Enligt TMZ är fentanyl en av de dödligare drogerna i USA och flera kändisar – musikstjärnor och skådespelare – har dött till följd av en överdos av preparatet.

Crittendon dog i somras, när hon hittades okontaktbar i sitt sovrum i hemmet i Virginia som hon delade med sitt barn, sin mamma och sin styvfar.

Ambulanspersonal tillkallades och försökte återuppliva 16 and pregnant-medverkanden med hjärt- och lungräddning men de livräddande försöken misslyckades.

För två år sedan dog en annan medverkanden från programmet – blev 26 år gammal

Jordan Cashmyer som också medverkade i MTV:s program 16 and pregnant gick hastigt bort bara månader efter att hennes fästman dött 2022. Hon blev 26 år gammal och efterlämnade två barn.

Realityprofilen kämpade också med ett drogmissbruk, men strax före sin död firade hon ett år som nykter.

FOTO: Skärmdump Autumn Oxley/Facebook

Annons