LÄS MER:NYTT! Spel Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

3-åringen lekte ute – sen hände det ofattbara och han dog

23 okt, 2024
AvAlva Jonsson
En pojke som blott var tre år gammal hittades död i en tunna som innehöll gift.
Den tragiska händelsen upprör nu världen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Serneholt om att skaffa fler barn – efter utmaningen med tvillingarnaBrand logo
Marie Serneholt om att skaffa fler barn – efter utmaningen med tvillingarna

Det var i Lakewood i staten Washington i USA som den fruktansvärda olyckan inträffade. Den treåriga pojken lekte med sin ett år äldre bror och deras sexåriga kusin i trädgården under en söndag för några veckor sedan.

USA Today har pratat med Darren Moss Jr. som är sergeant vid polisstationen i området, och han menar att det fanns en vuxen på plats som ömsom tittade till barnen som lekte i trädgården ömsom var inne i huset och fixade med sitt.

Pojken föll ner i den stora tunnan

Mitt i leken ska treåringen ha öppnat ett lock till en tunna som tillhörde hans granne – och den visade sig innehålla ett giftigt ämne. Pojken föll ner i tunnan, varpå hans fyraårige storebror sprang in i huset och fick barnens mormor att ringa efter ambulans.

Annons

Efter cirka 45 minuter var brandkår och ambulans på plats, de tog upp pojken ur tunnan och konstaterade att det tyvärr var för sent – hans liv gick inte att rädda. Sergeanten Moss Jr. förklarar att akutpersonalen på plats var tvungna att först pumpa ur all vätska ur den stora tunnan. Först när tunnan var tom kunde de få ut honom.

Ingen är misstänkt i ärendet.

FOTO: iStock / Google Maps

Annons