LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

31-åriga Laurens mardröm – attackerad efter bröllopsbilderna: ”Kallar mig pedofil”

16 okt, 2024
Lauren Evans och Hannah Kaye ler in mot kameran.
Lauren Evens och Hannah Kaye var ett par i två år innan de gifte sig.
På sociala medier delade de med sig från sin stora dag – men då strömmande hatkommentarerna in.
– Vissa kallar mig pedofil, säger Lauren.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen SebastianBrand logo
Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen Sebastian

Den brittiske influencern Lauren Evens träffade sin partner Hannah Kaye för drygt två år sen. Då klickade allt direkt, har hon skrivit på sin Instagram.

I somras gifte sig paret, men det som skulle vara starten på deras drömliv tog en abrupt vändning.

Strax efter att Lauren delat bilder och videos från deras bröllopsdag på sociala medier strömmade nämligen extrema hatkommentarer in – där Lauren felaktigt anklagas för att vara pedofil.

Influencers attackerad efter bröllopsbilderna: ”Du borde sitta i fängelse”

På parets gemensamma TikTok-konto la de efter bröllopet ut en video där de syns gå hand i hand medan gästerna kastar rosenblad och ris över dem. ”Vårt nästa kapitel”, står det i beskrivningen.

Annons

Videon har över 600 000 visningar, och Lauren publicerade även på Instagram en video från bröllopet. Den har nästan 90 tusen gillamarkeringar och över 5000 kommentarer.

Även om många gratulerar paret, verkar förvirringen bland många som kommenterat vara orsaken till att inläggen har fått så stor spridning. Det här har norska Dagbladet rapporterat.

Varför gifter du dig med en tonårspojke? Vad är det som pågår? Du borde sitta i fängelse”, skriver en följare.

Han är så ung!!! Måste vara typ 15?”, kommenterar en annan.

Jag förstår ingenting, gifter du dig med din son?”, lyder en tredje kommentar.

Är han ens gammal nog att gifta sig?”, skriver ytterligare en.

Så stor är ålderskillnaden mellan Lauren och Hannah

Men faktum är att de flesta hatkommentarerna är ute och cyklar. Lauren är nämligen 31 år gammal, och hennes fru Hannah 29 år, alltså endast två år yngre. Det här förklarar hon i ett klipp på TikTok.

Annons

– Det är fantastiskt vad folk kan få sig själva att skriva. Vissa kallar mig pedofil. Det är helt otroligt – jag är 31 och Hannah är 29, säger hon.

Lauren har tidigare varit omskriven i brittisk media för att spenderat mycket pengar på att ändra sitt utseende till att se yngre ut.

– Jag spenderade tio tusentals kronor för att se yngre ut och ändra min kropp och mitt utseende, men min fru har bara väldigt tur som har otroliga gener. Hon är två år yngre – jag kommer inte blir arresterad, säger hon till What's The Jam.

Hannah berättar att hon hela sitt liv fått kommentarer om hennes utseende, skriver Daily Record, och hon måste alltid ha med sig legitimation vart hon än går. Inte bara för att köpa alkohol, utan också för att det har hänt att hon inte fått köpa energidryck med 15-årsgräns eller för att hon misstas vara ett barn på semestrar.

Men även om hon är van påverkar hatkommentarerna paret, och särskilt Lauren.

– Hannah är en hård nöt men kommentarerna kränker mig och de är otroligt sårande. Folk tror att de har rätt att kalla mig förövare eller pedofil och det äcklar mig. Mängden hat vi har fått är bara galet, säger hon.

FOTO: Instagram/Skärmdump

Annons