LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

35-åriga kvinnan ihop med 77-årig man – får allt hon pekar på: ”Säger sällan nej till mig”

22 aug, 2024
Det skiljer sig 43 år mellan kärleksparet Imani och Larry.
Imani blir kallad ”gold digger” men bryr sig inte.
– Larry har förändrat mitt liv, säger Imani, enligt Daily Star.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Arantxa Alvarez visar upp sanslösa vigselringen: "Så många diamanter"Brand logo
Arantxa Alvarez visar upp sanslösa vigselringen: "Så många diamanter"

Kärleken övervinner allt – så var det i alla fall i Imani, 34, och Larrys, 77, del. Det lyckliga paret som nyligen förlovade sig i Paris berättar att deras okonventionella relation ofta får folk att reagera.

Skiljer sig 43 år mellan Imani och Larry

Imani och Larry har varit tillsammans i nästan ett decennium och träffades på en dejtingsajt. Imani berättar att tanken var kanske inte att hon skulle träffa en äldre man från början, hon letade nämligen inte ens efter ett förhållande – sen fick hon syn på Larry.

– Jag fann äldre män attraktiva i allmänhet och kände att han var en ganska attraktiv äldre herre och sedan när jag träffade honom personligen gjorde han ingen besviken, säger Imani, enligt Daily Star.

Annons

Paret har en ålderskillnad på 43 år, men berättar själva att de knappast ens märker av den. De har liknande intressen och deras intensiva kärlek och kommunikation gör att deras relation förblir stark.

Får mycket kritik över ålderskillnaden

Imani delar ofta med sig av parets äventyr på sociala medier. Hon visar upp parets lyxiga liv där de reser runt världen. Vanligtvis besöker de ställen som Paris och Dubai, ofta blir det också en och annan shoppingrunda.

– Det mest magnifika han unnar mig är shoppingresor i Paris. Han säger sällan nej till mig, förklarar Imani.

Men parets lyckliga liv har inte gått obemärkt förbi kritik. Trots att de har varit tillsammans länge blir Imani fortfarande stämplad som en "gold digger". Men kritiken rör inte kärleksparet. Både Larry och Imani har uttalat hur deras förhållande har gynnat deras liv.

– Hon förändrade mitt liv, berättar Larry.

– Larry har förändrat mitt liv till det bättre på många sätt - han har gjort mycket för mig känslomässigt, andligt, ekonomiskt, och jag har växt, tillade Imani.

FOTO: Skärmdump Instagram

Annons