LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

63-åringen och 37 år yngre maken blev lurade av surrogatmamman: ”Inte ert barn”

18 sep, 2024
Till vänster: Quran och Cheryl Mcain ler mot kameran. Till höger: Cheryl håller upp ultraljudsbilder.
Trots 37 års ålderskillnad berättade 63-åriga Cheryl och 26-åriga Quran i våras att de väntar barn tillsammans.
Men nu visar det sig att de har blivit lurade av surrogatmamman!
– Det är inte vårt barn, säger Cheryl.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Älskar, älskar inte-Lars, 82, och Fiona, 42, talar ut om sorgen över att inte få barnBrand logo
Älskar, älskar inte-Lars, 82, och Fiona, 42, talar ut om sorgen över att inte få barn

Cheryl McCain, 63, och hennes 37 år yngre man Quran McCain, 26, avslöjade i maj i år att de väntar barn tillsammans.

Paret som bor i Georgia, USA, träffades år 2012 när Quran bara var 15 år gammal, och Cheryl då 52, enligt Mirror. Med anledning av den stora ålderskillnaden fick paret snabbt stor uppmärksamhet, och idag har Cheryl nästan fem miljoner följare på Tiktok.

Paret har varit öppna med att de blir föräldrar via surrogatmödraskap. Men nu verkar det som att de har blivit lurade av surrogatmamman!

Hårda kritiken efter parets barnbesked

Cheryl är redan sjubarnsmamma och dessutom mormor till 17 barnbarn, men ville skaffa ett gemensamt barn med sin yngre man. Det är något som paret har fått mycket kritik för.

Annons

Det diskuteras bland annat att Cheryls livslängd kanske inte kommer att räcka för att få se sitt barn växa upp. Men Cheryl – vars mamma blev 100 år gammal – hugger tillbaka:

– Folk säger att jag kanske inte kommer att leva för att se vårt barn fylla 18, men ingen är lovad att träffa ett barn till 18 år när de blir förälder. Ingen vet vad som kommer att sluta hända i framtiden – vilken ålder de än är!, har hon tidigare sagt.

Men nu är det inte säkert att paret kommer bli föräldrar, trots allt. Det är på sin Tiktok som Cheryl ger en uppdatering till alla som undrar vad det är som händer.

– Från första början har datumen inte stämt överens. Vi fick reda på att befruktningsdatumet var den 5:e mars, men mellan den 14:e februari och 12:e mars skedde ingen inseminering, säger Cheryl i videon.

Surrogatmamman lurade mormorn och 37 år yngre pojkvännen

Hon berättar vidare att surrogatmamman under den perioden var med sin pojkvän, men att hon sagt att de inte haft sex. Men Cheryl tror inte på det, och menar att hennes man Quran inte kan vara pappan med tanke på det hon precis nämnt.

Annons

– Så jag betalade för ett DNA-test som surrogatmamman sa att hon skulle komma till, men sen hittade hon på alla tänkbara ursäkter till att inte dyka upp.

– Så vad säger det oss? Det är inte vårt barn och hon har sagt till det till världen att det inte är hans barn, så nu är det upp till henne att göra ett DNA-test för min man är inte bebisens pappa.

Trots att Cheryl är övertygad om att det inte är hennes man som är pappan till barnet som deras surrogatmamma bär, verkar hon i videon inte allt för ledsen.

– Jag är ledsen att säga det men det har varit en välsignelse för det här har varit en jävligt stökig resa, säger hon.

@oliver6060

This is my baby update im not dwelling on the situation we came to peace already from being hurt

♬ original sound - Queen cheryl 👸

FOTO: Instagram/@therealoliver6060/Skärmdump, Tiktok/Skärmdump

Annons