LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Alfred försökte ta livet av sin fru – ville gifta sig med hennes dotter

30 aug, 2024
TT / Richmond Police Department
Maken Alfred spetsade sin frus dryck med kokain i syfte att mörda henne.
Allt för att kunna gifta sig med hennes dotter...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kristin Kaspersen om sonen Filip Lamprecht: ”Alltid jobbigt...”Brand logo
Kristin Kaspersen om sonen Filip Lamprecht: ”Alltid jobbigt...”

I ett försök att döda sin fru spetsade Alfred Ruf hennes Coca-Cola med en giftig ”vit substans i puderform”. Nu har han dömts till fängelse, skriver Ladbible.

Alfred, som är från Indiana i USA, har sagt att han gjorde det för att kunna gifta sig med sin frus dotter, enligt inspelningar från rättegången.

Alfred, som då var 71 år gammal, ska ha ägnat sig åt att försöka förgifta sin fru i flera månader. Drogen i fråga ska fruns dotter, som han alltså ville gifta sig med, ha försett honom med, enligt USA Today.

Hade en sexuell relation med sin 31-åriga svärdotter

Alfreds relation med både sin fru och hennes dotter väcker minst sagt frågetecken. I en intervju med med den lokala polisen ska han ha berättat om att han hade en sexuell relation med sin frus 31-åriga dotter, som är en dotter från ett tidigare äktenskap.

I intervjun ska han även ha förklarat att det var dotterns idé att försöka förgifta mammans drycker.

Annons

Den 31-åriga dottern har dock inte ställts inför rätta, utan bara Alfred själv. Han menade att drogerna han la i sin frus drycker fick henne att ”bli stillsam i ungefär 13 timmar”, och att han gjorde det för att hon så småningom skulle dö av det.

Som om inte det var nog framgår det även att dotterns vän ska ha varit med i försöken att förgifta Alfreds fru. Denna vän ska även hon, enligt uppgift, ha haft en sexuell relation med Alfred.

Frun testade positivt för flera droger – nu döms maken

Under Alfreds kärleksakter med både hans svärdotter och hennes kompis, ska den tredje parten som inte deltagit, ha snott saker från Alfreds fru.

Men det var inte det enda dottern och hennes vän tjänade på tilltaget. Alfred erkände senare att han betalade både sin svärdotter och hennes vän för att ha sex med honom.

Det var frun själv som hörde av sig till den lokala polisen för att berätta om hur hennes man försökt förgifta henne, till polisen ska hon dessutom ha gett en flaska med dryck som innehöll den giftiga substansen.

Efter ett test på sjukhuset visade det sig att hon var positiv för MDMA, kokain och benzodiazepiner.

För brottet har Alfred nu dömts till fyra år och fem år av skyddstillsyn.

FOTO: TT / Richmond Police Department

Annons