LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Annie lovade att ha sex med 600 personer på 1 år – nu har hon fått problem

18 sep, 2024
Only fans-stjärnan Annie lovade att hon skulle ha sex med 600 personer på ett år.
Nu har hon stött på problem.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paradise hotel-Diana: Diego är snyggastBrand logo
Paradise hotel-Diana: Diego är snyggast

Onlyfans-stjärnan Annie Knight kommer från Australien och det var i september 2020 som hon startade ett konto på Onlyfans. Anledningen till detta var för att få ihop pengar till ett husköp – och hon märkte snabbt att det var en enormt lukrativ marknad.

Inom en månad hade hon tjänat ihop tiotusentals kronor, berättade hon i en intervju med SBS Insight. Det fick henne att fortsätta driva kontot, vid sidan av sitt vanliga jobb.

Men förra året hände det som inte fick hända. Hennes arbetsgivare var inte lika glada över hennes business och enligt Annie fick hon sparken bara fem dagar efter att de upptäckt kontot.

– Jag var hemma sjuk den dagen och fick ett mejl där det stod att de sagt upp mitt kontrakt, sa hon enligt Daily Mail.

Annons

Annies mål: Ha sex med 600 personer

Nu riktas blickarna återigen mot Annie.

Förra året hade hon som mål att ha sex med 300 personer, det gick superbra. Så inför i år, 2024, bestämde hon sig för att dubbla det. Den här gången är det alltså 600 personer på ett år som är målet.

Men tiden går fort och nu har Annie stött på problem. Med bara tre månader kvar av det här året så visar det sig att Annie ligger ganska långt ifrån sitt mål på 600 personer. Men hon har inte gett upp än som tur är.

Nu stöter Annie på problem – ligger efter i schemat

Enligt Ladbible tycker hon att uppdraget är "utmattande" och hon har fortfarande 200 personer kvar att ligga med.

”Vissa dagar kanske jag ligger med fem personer och sedan de närmaste dagarna kommer jag inte att ligga med någon, för jag blir trött, det är utmattande och vissa dagar vill jag inte ha sex”, sa hon till Edge Breakfast och fortsatte:

”Det har funnits tillfällen då jag bara har sänkt standarden lite. Men över lag finns det definitivt en viss standard som jag måste nå.”

Annie berättar också att hon har ett speciellt trix för att komma upp i de höga nivåerna.

”Jag har precis skapat ett ansökningsformulär online och lagt upp på min [Instagram] Story så att folk kan ansöka. Jag vet inte varför jag inte har gjort det tidigare.”

FOTO: INSTAGRAM

Annons