LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Åttlingar-mamman Natalie bekräftar stora lyckan – familjen växer igen

30 sep, 2024
Till vänster: 14-barns mamma Natalie Suleman med sina åttlingar, 13 år gamla på bilden. Till höger: Skärmdump Natalies instagram där hon ligger i sängen med sina nyfödda åttlingar och 6 andra äldre barn.
Natalie Suleman födde åttlingar – och har idag totalt 14 barn.
Nu bekräftar hon att familjen växer ytterligare!
”Vi är så tacksamma”, skriver hon på Instagram.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Serneholt om att skaffa fler barn – efter utmaningen med tvillingarnaBrand logo
Marie Serneholt om att skaffa fler barn – efter utmaningen med tvillingarna

Natalie ”Octomom” Suleman, 49, blev känd i amerikansk media när hon år 2009 födde åttlingar.

Totalt har hon 14 barn – och nu berättar hon att familjen växer ytterligare!

14-barns-mammans familj växer igen

Den ensamstående mamman Natalie hade sedan tidigare 6 barn som var födda mellan 2001 och 2006; Amerah, Calyssa, Elijah, Caleb, Joshua och Aidan, som hon fick efter IVF-behandling. År 2008 implanterades 12 embryon i hennes livmoder, där fyra av fostren dog i hennes mage, enligt Aftonbladet.

Men den 26 januari 2009 föddes åtta friska barn, 10 veckor för tidigt, som fick namnen Noah, Isaiah, Jeremiah, Jonah, Josiah, Makai, Maliyah och Nariyah.

Natalie Suleman står med sina åttlingar då 13 år gamla.
Natalie Suleman med sina åttlingar år 2022, då 13 år gamla. FOTO: TT

Det är på sin Instagram som Natalie nu delar med sig av den glada nyheten av att hon har blivit farmor! Där har hon lagt ut en bild på en bebisfot insvept i en rosa filt.

Annons

”Tack gud för att ni välsignar min son Joshua och underbara svärdotter med den här vackra gåvan! Vi är så tacksamma att hon är ett nytt tillskott i vår familj. Du är så älskad och vi kan inte bärga oss att se dig växa!! 8/30/24.”

Det är alltså Natalies son Joshua, som nyligen fyllde 21 år, som blev pappa för första gången!

Kritiken mot åttlingar-mamman

Enligt Mama har Natalie genom åren fått mycket kritik, bland annat för att hon ska ha skaffat många barn medan hon levde på bidrag, att hon genomgått högriskgraviditeter, att hon har hållit på med porr och att hon har tjänat pengar genom att visa upp sin graviditet och sina barn för press.

I en intervju tv-värden Oprah Winfrey ungefär ett år efter födseln av åttlingarna berättade Natalie att hon fyllde sitt liv med bebisar för att hon inte kunde hitta ”den rätte”, skriver Aftonbladet.

– Ser jag tillbaka har jag alltid värdesatt den förbindelsen, de banden till någon annan. Förbindelsen kändes säkrare med barn än med den rätte, mer förutsägbar.

Idag har alltså 49-åringen totalt 14 egna barn, och ett barnbarn. Mama skriver att det de senaste åren har varit tystare kring Natalie och hennes familj, men hon fortsätter uppdatera omvärlden om sitt liv till sina 255 tusen följare på Instagram.

FOTO: TT, Skärmdump/Instagram

Annons