LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Bästa vännerna skulle ta en barrunda – kvällen slutade med döden

30 aug, 2024
AvStefan Johansson
Ingen förstår motivet till det grymma mordet! Vad hände?
Alla trodde Brandon och Aaron var bästa vänner...
De sveper sista ölen. Baren stänger och de vinglar hem.
En vaknar bakis. En vaknar aldrig mer.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här tar tv-profilen strypgrepp i The Challenge – tävlingen spårar ur totaltBrand logo
Här tar tv-profilen strypgrepp i The Challenge – tävlingen spårar ur totalt

November 2022. Sydstatsnatten är inte lika varm och fuktig den var för bara ett veckor sedan här i Rome, Georgia. Men de två vännerna fryser knappast för de är rätt packade. De tar klumpiga steg ut från baren, där de nyss lyckats övertala bartendern att ge dem ”bara en öl till, vi går sedan...”

De skrattar när de ramlar gatan fram och en bil tutar eftersom de går mitt i gatan. Den här kvällen som blivit natt får aldrig ta slut; två vänner som inte setts på ett tag snackar, dricker öl och bourbon, chillar, dricker mer, skrattar och dricker. Det är en sådan kväll man borde komma ihåg men minnena dagen efter är suddiga och konturerna svajiga. Samma sak händer världen över, i många fall samtidigt: två vänner som hänger och dricker lite för mycket och skrattar åt allting.

Annons

Barrundan slutade med mord

Men det som sedan händer har inget gemensamt med andra barflugors gemensamma äventyr. För en barrunda med ”en vän för livet” slutar inte som den gör i Rome, Georgia, när man gömmer sig i nattens mörker och vaknar upp till den brutala verklighet som är en präktig bakfylla.

Här slutar den med mord. En slakt av en annan människa. Ett brutalt, besinningslöst mord, där vansinnet tar över en promillestukad hjärna. Historien om vänskapen mellan Brandon Risner, 23, och Aaron Davis, 21, tar slut i ett skräckfilmsliknande scenario i en lägenhet på Collingwood Road i Rome.

Aaron kom aldrig hem från sin barrunda med ”bästa vännen”

Brutala mordet – skar upp buken på sin vän

Brandon och Aaron blev kompisar när de var små, och något sade närmaste omgivningen att de skulle förbli vänner för livet. Ingen, absolut ingen, såg några varningsflaggor, men faktum är att Brandon och Aaron gick olika vägar i livet. Precis som det brukar vara, men riktigt stark vänskap har ”krockkuddar” och klarar av sådant.

Annons

Den här vänskapen skars sönder en natt på fyllan. När Brandon och Aaron kommer hem till Brandons lägenhet, kraschar Aaron direkt, rejält packad. Brandon går inte och lägger sig. Han har blivit ett nattdjur med ohälsosamt intresse för skräck och djävulen och dödsmetall.

Han tjänar lite pengar då och då som ”skådespelare” på spökvandringar. Nu blixtrar ljuset från gatlampan i Brandons kniv. Han hugger Aaron gång på gång. Skär djupa jack. Hugger honom i skrevet. Skär upp buken och sliter ut bitar av en tarm. Brandon sveper in den sönderhackade och blodiga kroppen i plastsäckar, lägger in den i bilen, kör mot en skog och begraver den.

Brandon skar upp buken på sin bästa vän.

Erkänner mordet för polisen – sitter i fängelse tills han dör

När Aaron hittas bara några dagar senare och Brandon fattar att han är körd, går han in på polisstationen och erkänner. Än vet ingen motivet till slakten.

Kanske var det Brandons morbida intressen och fantasier som slog över: det räckte inte att kanalisera dem med filmer och dödsmetall. Men vi vet Brandon sitter i fängelse till han dör.

FOTO: Polisen, Court-TV

Annons