LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Försvann under festkväll i svenskparadiset – hittades bland soporna

22 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Agostina Rubini Medini, 24, tros ha tappat medvetandet i ett sopkärl i samband med en utekväll.
Nu har den spanska polisen hittat mänskliga kvarlevor på en sopanläggning.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

David Sundins stora överraskning i Short kings: ”Jag var inte beredd på...”Brand logo
David Sundins stora överraskning i Short kings: ”Jag var inte beredd på...”

24-åriga Agostina Rubini Medini försvann efter en utekväll tillsammans med vänner i Palma de Mallorca. När polisen spårade hennes telefon ledde spåren till en sopanläggning utanför staden.

Nu misstänker man att den unga kvinnan dött efter att hon frivilligt klättrat ner i en stor soptunna och därefter förlorat medvetandet.

Studenten Agostina Rubini Medini, är ursprungligen från Argentina, men bodde på den spanska paradisön. Hon såg senast den andra oktober i samband med att hon var ute och festade tillsammans med vänner. Sent på kvällen ska Agostina ha planerat att ta bussen hem – men kom aldrig på sin buss.

"Omöjligt att överleva"

I stället tror den spanska polisen som utreder försvinnandet att hon tappat ner sin mobiltelefon i ett stort sopkärl intill busstationen. Teorin är att hon sedan förlorat medvetandet efter att hon klättrat ner i kärlet för att hämta telefonen.

Annons

Ett vittne har berättat för polisen att de strax efter midnatt såg en handväska prydligt placerad intill sopkärlet, men tänkte inte så mycket på saken. Vittnet ska inte heller har hört några rop på hjälp eller skrik.

Vid 00.27 kom en sopbil och tömde sopkärlet.

Polisen som utreder Agostina Rubini Medinis försvinnande har i ett uttalande sagt att "det är omöjligt att överleva inne i en sopbil".

Tömdes i förbränningsugn

Fordonet, som transporterade sju ton skräp, anlände till avfallsanläggningen och lastade av sitt innehåll i centralens förbränningsugnar vid tvåtiden – och det är vid samma tid som den sista signalen från kvinnans mobil plockades upp av en närliggande mast.

Spansk polis har sedan dess sökt igenom 15 000 ton rester från sopor som bränts vid avfallsavläggningen och i samband med det har man hittat skelettrester som tros tillhöra Agostina Rubini Medini.

I nuläget är polisens teori att den unga kvinnan förlorade medvetandet till följd av en dålig reaktion mellan medicinerna som hon åt och alkoholen hon drack, skriver The Sun.

FOTO: Google maps/Instagram

Annons