LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Flickvännen utgav sig för att vara 44 år – brutala upptäckten: ”Din riktiga ålder...”

22 aug, 2024
Yoshitakas flickvän Aki ljög om sin ålder i över 7 år.
Fick reda på sanningen precis innan bröllopet – Aki visade sig vara pensionär istället för i 40 års åldern.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Leif GW Persson miljonlön – så mycket tjänar han i månadenBrand logo
Leif GW Persson miljonlön – så mycket tjänar han i månaden

När 40-årige Yoshitaka skulle gifta sig med sin flickvän Aki, 65, som han hade varit tillsammans med i 7 år, fick han en stor överraskning – det visade sig nämligen att Aki var hela 25 år äldre än honom.

Påstod att hon var 44 år – var egentligen 65

Allt började på en bar som ägdes av Aki, där Yoshitaka och Aki träffades för första gången. Yoshitaka, som nyligen hade gått igenom en skilsmässa, blev genast dragen till Aki, som delade mycket av hans egna livserfarenheter och paret blev snabbt förälskade.

– Efter att ha pratat med henne insåg jag att vi båda hade gått igenom misslyckade äktenskap, fostrade barn ensamma och delade många gemensamma intressen, sa Yoshitaka.

Men problemet var att Aki under deras tid tillsammans hade påstått att hon var 44 år gammal, en betydande åldersskillnad jämfört med hennes verkliga ålder, som Yoshitaka inte kände till under förhållandet.

Annons

Hoppades på att bli "påkommen"

Aki berättar att hennes dåliga samvete hela tiden växte genom åren. För att "bli påkommen" lämnade hon ofta ID-handlingar framme hemma, i hopp om att Yoshitaka skulle titta i dem – men det gjorde han aldrig.

Efter sju år tillsammans bestämde paret sig till slut för att gifta sig, och det var strax innan bröllopet som Aki äntligen avslöjade sin verkliga ålder.

– Jag har inget emot din riktiga ålder alls. Det som spelar roll är varför du inte berättade det tidigare, så att du inte skulle behöva oroa dig så länge, sa Yoshitaka då, enligt South China Post. Efter att ha återhämtat sig från den första chocken.

Vill inspirera andra par att våga

Efter bröllopet sa paret upp sig från sina jobb och reste runt i Japan. Numera driver de en städtjänst för luftkonditionering och delar sina vardagsliv på YouTube.

Aki påpekar även att det japanska samhället fortfarande är fördomsfullt mot par där kvinnan är betydligt äldre, och att de istället för att döma borde acceptera att kärleksrelationer kan se olika ut.

– Äldre män kan stolt visa upp hur unga och vackra deras fruar är, men många kvinnor som är äldre än sina män tvekar ofta att avslöja sina relationer för andra, säger hon.

FOTO: Skärmdump Twitter

Annons