LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Gifte sig med sin egen son – sen hände det värsta

25 aug, 2024
mamman gifter sig med sonen
Kvinnan har fått motstå hård kritik efter beslutet att gifta sig med sin adoptivson.
Utöver kritikstormen har kvinnan nu även förlorat sina andra barn på grund av giftermålet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem blixtsnabba med Anders Ekborg: ”Vi ska gifta oss i sommar”Brand logo
Fem blixtsnabba med Anders Ekborg: ”Vi ska gifta oss i sommar”

Den ryska musikern Aisylu Chizhevskaya Mingalim, 53, har orsakat uppståndelse i Tatarstan, Ryssland, efter att ha gift sig med sin 22-årige adoptivson Daniel Chizhevsky. Men hon ångrar inte sitt beslut.

– Vår relation är perfekt. Vi kan inte leva utan varandra. Vi är på samma våglängd, säger hon, enligt brittiska nyhetssajten Unilad.

Mamman Aisylu har totalt sju barn, inklusive sin nya make. Hon har adopterat fyra små flickor och en annan pojke, och har en biologisk son från ett tidigare äktenskap. Sedan nyheten nådde allmänheten har mamman kritiserats hårt, och de fem adoptivbarn som inte är brudgummen har nu beslagtagits av ryska myndigheter.

Annons

Ryska mamman gifte sig med adoptivsonen – för att han ska slippa kriga

Men hon menar på att kärleken till Daniel framförallt är själslig, och inte så fysisk. Det fanns också en annan anledning till att de beslutade sig för att gifta sig.

– När svåra tider kom var jag helt enkelt orolig för Daniel. Han skapades för musik, inte för krig, men samtidigt är han i den ålder då unga män borde ta till vapen.

I Ryssland är det sedan kriget med Ukraina som man över 18 år allt svårare att komma ur sin militära värnplikt.

Annons

– Jag började fundera på hur jag skulle skydda honom. Jag rådgjorde med några bekanta och de föreslog detta för mig – att gifta mig med honom.

Aisylu och Daniel har nu behövt flytta från sitt hem i Tatarstan till följd av alla påhopp. Nu bor de äkta makarna istället i Rysslands huvudstad Moskva, där de hoppas på att kunna ”leva fritt”.

FOTO: Aisylu Chizhevskaya Mingalim/CEN/Unilad

Annons