LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Helenas skräck efter skilsmässan från hockeyproffset – kan förlora barnen till USA: ”Jag är rädd!”

17 okt, 2024
Ishockeyspelaren Mikko Koivu och ex-frun Helena har tre barn ihop. Nu oroar sig Helena för att hon ska bli av med barnen, då Mikko och hans nya flickvän flyttar till USA.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Janne Andersson om ödesmatchen mot ÖsterrikeBrand logo
Janne Andersson om ödesmatchen mot Österrike

Finska Helena Koivu är före detta fru till ishockeyspelaren och NHL-stjärnan Mikko Koivu, 41. De två gifte sig 2014 och har tre barn ihop.

Idag är Mikko i en ny relation, med flickvännen och influencern Natalie ”Nattie” Dillon. De två planerar dessutom ett bröllop och ska snart gifta sig i Minnesota, USA.

Nu uttalar sig Helena om bröllopet till finska Seiska, och förklarar varför det väckt oro hos henne.

Helena Koivus rädsla: ”Jag förlorar mina barn”

Helena menar nämligen att hon är rädd för att förlora hennes barn utifall att de skulle flytta till en annan kontinent, för andra gången.

Ex-frun berättar att hon fått flera krav från Mikos advokater om att underteckna de gemensamma barnpassansökningarna och resetillståndshandlingarna.

Annons

– Mikko vill att barnen ska bli amerikanare. Jag är rädd att jag förlorar mina barn till en annan kontinent ännu en gång, har Helena tidigare sagt.

Helena Koivu visste ingenting: ”Gjordes utan min vetskap”

Nu har Åbopolisen dessutom informerat Helena om att det kommer att utfärdas pass till deras gemensamma barn, trots att hon inte gått med på det.

– Polisen har övervägt att utfärda pass till barnen. I meddelandet stod det att reseområdet är USA och att passen är giltiga i ett år, säger Helena i chock.

– I mejlet stod det att mer detaljerade skäl kommer att antecknas i besluten om passen och meddelas med mottagningsbevis.

Helena förklarar att hon inte fått någon information om detta i förväg, och understryker att hon aldrig varit emot giftermålet mellan Mikko och flickvännen.

– Det verkar som att passen i stort sett redan är klara. Jag fick nyligen reda på att barnen redan hade använts i passfoton för några veckor sedan. Det här gjordes utan min vetskap, säger Helena.

– Jag är bara rädd att de ska stanna med mina barn i USA.

FOTO: Instagram / TT

Annons