LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Hon är 33 år och oskuld – vännernas partners gör henne osugen

05 aug, 2024
Lauren Harkins
SWNS
Hon har hunnit fylla 33, men har fortfarande aldrig varit på en dejt.
– Det är en unik situation. Jag är oskuld, men jag är inte traditionell, vanligtvis brukar det vara det ena eller det andra av det, har hon sagt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gissa kändisen med Inger Nilsson – blandar ihop med Victoria SilvstedtBrand logo
Gissa kändisen med Inger Nilsson – blandar ihop med Victoria Silvstedt

Det är inget fel med att vara en så kallad ”late bloomer”, eller på svenska ”sen i utvecklingen”. Så resonerar iallafall 33-åriga Lauren Harkins.

Hon har under hela sitt liv aldrig varit på en dejt med någon och hon tror heller inte att det är nödvändigt att ha en partner för att leva ett fullvärdigt liv.

Lauren Harkins förstod tidigt att hon inte var intresserad av romantik

Det började redan under hennes tidiga skolår, då hon upptäckte att hon såg på relationer som något komplicerat snarare än roligt. Medan hennes vänner dejtade fokuserade hon på annat, hennes övertygelse intensifierades efter att hennes pappa gick bort 2006.

Enligt SWNS är Lauren numera öppen för att ingå en relation, om det skulle vara så att hon träffar rätt person.

Att hon inte dejtat har även medfört – det säger sig självt – att hon fortfarande är oskuld. Dock är det inget som stör henne.

– Det är en unik situation. Jag är oskuld, men jag är inte traditionell, vanligtvis brukar det vara det ena eller det andra av det, men jag är fungerar bara väldigt bra på egen hand, har hon tidigare sagt om sin situation.

Annons

– De flesta som är oskuld i min ålder sparar de själva för en framtida man och är ofta religiös, har Lauren, som inte är religiös, sagt.

Att hennes vänner gjorde motsatsen, och dejtade friskt, ledde heller inte till någon avundsjuka.

– När jag såg mig omkring så var det ingen av mina vänner som var i en relation där jag avundades, och jag vara ganska nöjd med att bara göra min egen grej.

Aldrig dejtat och lever en speciell livsstil – nu öppnar hon upp för kärlek

Även om hon nu känner sig öppen för att träffa en partner, understryker hon att hon inte känner något behov av att gifta sig och skaffa barn.

Det ska dessutom mycket till för att hon ska stadga sig.

– Jag vill ha någon som är mycket mer etablerad än jag själv. Jag vill bara vara med någon som är bättre än mig själv på alla sätt och vis, har hon sagt.

Hon har tidigare haft ett riktigt jobb, men nuförtiden fokuserar hon på sociala medier och att resa. Pengarna till hennes resor kommer från hennes bortgångna pappas fonder.

– Jag har nyligen varit i Marocko, Peru, Cayman-öarna, Bahamas, Frankrike, Tyskland och Nederländerna. Jag älskar att fördjupa mig i nya kulturer.

På sociala medier har hon flera följare som följer hennes resor – och som dessutom är i liknande situationer som Lauren.

– Jag har hundratals meddelande från människor som är i liknande situationer, så det känns som att jag hjälper dem, ska hon ha sagt.

Lauren Harkins
SWNS

FOTO: SWNS

Annons