LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Realitystjärnan har gått ner över 200 kilo – nya bilderna visar extrema viktraset

21 aug, 2024
Tammy Slaton
TLC / Tiktok
Amerikanska realitystjärnan Tammy Slaton har gått ner hela 200 kilo.
Nu visar hon upp den sanslösa förvandlingen!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem kamerablixtar med Rolf LassgårdBrand logo
Fem kamerablixtar med Rolf Lassgård

När programmet 1000-lb Sisters hade premiär på TLC i januari 2020 vägde Tammy, 38, och Amy Slaton, 36, 330 respektive 184 kilo.

För Tammys del, som är den största av systrarna, har en hel del hänt sedan programmet sändes.

Bland annat har hon besökt ett rehabiliteringscenter för viktminskning under hela 14 månader. Efter besöket på rehabiliteringscentret har hon fortsatt att lyckas hålla i sin livsstil och rasa i vikt.

Så mycket har realityprofilen rasat i vikt

I måndags fick hennes följare på appen Tiktok en ny uppdatering gällande hennes vikt, där hon visar upp en extrem milstolpe som hon nu har nått, rapporterar norska Se og hør.

Annons

Tammy Slaton har nämligen gått ner drygt 220 kilo sedan hon började sin viktminskningsresa under 2020.

I klippet framträder även flera andra kvinnor som också genomgått enorma viktminskningar. Tillsammans har kvinnorna i klippet förlorat över 2 000 kilo, skriver Se og hør.

”Det här är verkligen fantastiska kvinnor, jag är så glad att jag kan kalla er alla mina vänner. Jag är så stolt över var och en av er. Du är inte bara vacker på insidan, utan du är vacker på utsidan också. Glöm det aldrig”, skriver Tammy i beskrivningen av videoklippet.

TLC
Annons

Galna förändringen – både fysiskt och psykiskt

Det är inte första gången som Tammy publicerar material om sin viktminskning på plattformen Tiktok. Tidigare har hon berättat hur det har påverkat hennes psykiska mående.

– Innan jag gick på rehab var jag bara bitter, olycklig, deprimerad och självmordsbenägen. Jag har utvecklats mycket, i hur jag behandlar människor och min familj. Och bara min attityd och hur mycket gladare jag verkar. Jag ler mycket mer, sa hon Tammy i en TikTok-video i februari.

Hon fortsätter:

– Jag värdesätter livet nu. Jag brukade hata det. Jag hatade allt med livet.

@tammy.l.slaton

I know I can’t dance. I’m just up here having fun trying to make everybody smile and pass it around and spread in the word that anything is possible you’re strong. You’re beautiful. You are love. You are enough. Never forget that.

♬ Livin' My Best Life - Dylan Scott

FOTO: TLC / TikTok

Annons