LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Jennifers make försvann under bröllopsresan – spöklika detaljerna förbryllar

06 sep, 2024
Jennifer Hagel och George smith var på bröllopsresa i medelhavet.
Bara några dagar senare försvann George spårlöst från kryssningsfartyget – och saknas än idag.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Leif GW Persson avslöjar anledningen bakom avhoppet från TV4: ”Plottrigt"Brand logo
Leif GW Persson avslöjar anledningen bakom avhoppet från TV4: ”Plottrigt"

Det som skulle vara makarnas drömresa slutade i mardröm, Jennifer Hagels make George Smith försvann under deras bröllopsresa.

Det äkta paret hade planerat en två veckors kryssning i medelhavet och ankaret på Royal Caribbean kryssningsfartyget lossades i Barcelona. Men bara efter några dagar senare efter ett stopp i Mykonos – som blev Georges sista stopp på land någonsin – var han spårlöst försvunnen.

Sägs ha fallit från kryssningsfartyget

Enligt Jennifer åt paret middag ombord på kryssningsfartyget och enligt övervakningskameror gick de senare in i fartygets kasino vid midnatt. Bilderna visade dessutom de sista kända bilderna av att George vid liv.

Foto: Privat

Efter att ha hittat en stol placerad mot balkongräcket i deras kabin, menade kaptenen på skeppet att det måste skett en olycka och att George hade fallit överbord.

Annons

Jennifer berättar vidare att hon då gick med om en uppgörelse 1,1 miljoner dollar, motsvarande cirka 11 miljoner svenska kronor, med kryssningsoperatören Royal Caribbean. Vilket innebar att hon gjorde ett uttalande där hon sa att George kan ha ramlat av fartyget när hon försökte balansera på balkongen i sin stuga.

Polisen hittade blodfläckar på Georges lakan

Senare hittades blodfläckar på Georges lakan. Bland de sista som såg 26-åringen vid liv var Josh Askin, Rusty Kofman, Greg Rozenberg och Zach Rozenberg.

För polisen berättade de fyra männen om hur de hade tagit George tillbaka till hans hytt strax efter 04:00 och lagt honom, innan de gick tillbaka till ett av sina egna rum och beställde rumsservice. Men enligt fartygets register finns det inga bevis på rumsservice har levererats till någon av männens hytter, skriver Lad Bible.

På morgonen hittades dessutom en blodfläck vid sidan kryssningen, vid stolen, där George sades ha fallit över bord.

Ingen kropp hittades någonsin, vilket betyder att George fortfarande är försvunnen, och antas vara död vid 26 års ålder. Brottsutredningen om George försvinnande avslutades 2015.

FOTO: Privat

Annons