ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Kändismiljardären efter skilsmässan: "Det berodde inte på brösten"

16 okt, 2024
Karsten Ree
Nyligen kom nyheten att miljardären Karsten Ree skiljer sig från realitystjärnan Janni efter 9 år tillsammans.
Men det berodde inte på brösten, enligt danska Se og Hør...
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”Brand logo
Tommy Nilsson vägrar fler barn: ”Aldrig i livet”

Miljadären Karsten Ree, 79, är en av Danmarks rikaste personer. Sedan 9 år tillbaka har Karsten varit gift med realitystjärnan Janni Christensen. Men nyligen kom nyheten att kärleken mellan den 79-åriga miljardären och Janni hade spruckit – och deras skilsmässa har verkligen blivit en riktig snackis.

Karsten Ree i skilsmässa med relaitystjärnan Janni

Karsten och Janni gifte sig på Rudersdals rådhus i Danmark 2015, efter att de hade dejtat en period. Makarna väckte då stor uppmärksamhet eftersom Karsten är 25 år äldre Janni och väldigt, väldigt rik.

Deras skilsmässa har inte heller varit utan kontroverser då Karsten har blivit anklagad för att ha varit fysisk, psykiskt och ekonomiskt våldsam mot sin exfru. Något som har lett till en ingående polisutredning mot miljardären.

Annons

Under uppbrottet har Janni varit öppen med sina känslor och tankar kring skilsmässan. Karsten har istället valt ett mer tillbakadraget och tyst förhållningssätt och har därför inte uttalat sig särskilt mycket om separationen.

Karsten Ree diskuterar Jannis bröst i ny intervju

I en ny intervju på YouTube-kanalen Granturismo Cars delade Karsten däremot att han nyligen fått besök av polisen, vilket var en överraskning för många. Han avböjde dock att kommentera om besöket hade samband med anklagelserna om våld som Janni har riktat mot honom.

I samma intervju uppstår dessutom en olustig stund mellan Karsten och bilentusiasten Joachim Stender, då han undrar om det var Jannis stora bröst som fick honom att falla för henne.

Den obekväma stunden uppstår när Joachim berättar att han dejtat en tjej på universitetet enbart på grund av hennes bröststorlek. Därefter frågar han därför om Karsten hade samma anledning när han gifte sig med Janni.

– Nej, är det raka svaret, svarar Karsten då.

Tidigare har Janni varit öppen med om att hon gärna skulle vilja göra en bröstförminsking. Det var dock inte Karsten helt nöjd över.

– Karsten vill helst inte att jag tar ut dem, men det är inte hans sak att bestämma. Han tycker att de har en perfekt storlek och är vackra, förklarade Janni Ree då, enligt Se og Hør.

FOTO: TT

Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen SebastianBrand logo
Peg Parneviks lycka – orden om pojkvännen Sebastian
Annons