LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Kristina vann skönhetstävlingen – sen styckades hon av sin make

15 sep, 2024
Kristina Joksimovic
Kristina Joksimovics kropp hittade styckad i Schweiz.
Hon hade blivit brutalt mördad av sin egen make:
– För mig verkade de som den perfekta familjen, sa en nära enligt Daily Star.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Linda Öhrns syrliga pik till maken Pär Lernström efter vinstenBrand logo
Linda Öhrns syrliga pik till maken Pär Lernström efter vinsten

Kristina Joksimovic,38, som en gång bar titeln Miss Switzerland, blev offer för en hjärtskärande tragedi när hennes liv blev brutalt berövat genom ett hemskt mord.

Under sin tid i livet hade Kristina vunnit skönhetstävlingen Miss Northwest Switzerland 2003 och fortsatte med att vara finalist i tävlingen 2008. Hennes karriär såg ljus ut och planerna för hennes framtid var att fortsätta utbilda Miss Switzerland-kandidater att följa i hennes fotspår.

Men istället fick Kristinas historia ett hemskt slut när hennes make erkände att han hade dödat henne, efter att hennes kropp hade hittats. Kroppen var styckad i bitar och hittades av en civilperson i Binningen i Schweiz i februari.

Kristina Joksimovic styckades av sin make

Kristinas make greps dagen efter hennes kropp hade återfunnits. Han erkände då att han hade begått mordet, men hävdade på självförsvar – efter att Kristina skulle ha kommit mot honom med en kniv. Men enligt Daily Star stämmer hans vittnesmål inte överens den medicinska-kriminaltekniska rapporten.

Annons

Enligt lokala reporter ska han ha erkänt att han styckat modellen i panik och efter en obduktion visade det sig att kroppen styckades med hjälp av flera tillhygge. Kroppsdelarna ska också ha hackats upp med en stavmixer och lösts upp i en kemisk lösning. Det kom även fram att hon hade blivit strypt innan hon dog.

Undersökningarna visade dessutom den misstänkte hade hög brist på empati och en kallblodighet efter att ha dödat sin fru.

Vänner till Kristina har sedan hennes tragiska bortgång uttryckt en stor chock över händelsen.

– För mig verkade de som den perfekta familjen, sade en vän.

Kristina blev 38 år gammal.

FOTO: Skärmdump Instagram

Annons