LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Lisa och maken vann 40 miljoner – gjorde det enorma misstaget: ”Total chock”

06 sep, 2024
Lisa Morgan
Lisa Morgan och hennes make vann ett lyxhus.
Men misstaget hon gjorde stoppade familjen från att fira:
– Jag var i total chock, säger Lisa, enligt Daily Star.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Leif GW Persson miljonlön – så mycket tjänar han i månadenBrand logo
Leif GW Persson miljonlön – så mycket tjänar han i månaden

Plötsligt händer det – iallafall I Lisa Morgans, 58, fall, som vann ett hus värt 4,5 miljoner pund, motsvarande nästan 70 miljoner svenska kronor, efter att ha varit med i tävlingen Omaze Million Pound House Draw.

Men firandet fick bli ute i trädgården – då det första hon gjorde var att låsa sig ute från sitt nya drömhus.

Lisa och maken blev tvungen att vänta med firandet

Det började med att Lisa köpte en billig lott, som en del av sin Omaze-prenumeration. När hon sedan fick reda på att hon hade vunnit jackpotten ville hon såklart fira – men istället blev Lisa utelåst och var tvungen att tillbringa sina första stunder som miljonär utanför hennes dörr.

– Jag var i total chock när jag fick reda på att jag hade vunnit. Det första som gick igenom mitt huvud var att vi inte hade någon champagne att fira med, så min dotter sprang för att hämta en flaska, men lämnade mig utelåst – så vi var bokstavligen tvungna att lägga våra firande på is, säger Lisa, enligt Daily Star.

Annons

Lyckligtvis kom Lisa senare in i villan och kunde fira som hon ville, tack vare att hon fick tag på ett par extranycklar.

Lisa Morgan om chocken: "Trodde aldrig"

Lisa jobbar som sjuksköterska och bor tillsammans med sin man Andy, som är elektriker. Bara förra veckan firade de dessutom sin 26:e bröllopsdag så man kan lugnt säga vinsten kom väldigt lägligt för paret. En väldigt fin bröllopspresent helt enkelt.

– Jag har varit sjuksköterska i 40 år och älskar verkligen mitt jobb, men på en sjuksköterskelön trodde jag aldrig på en miljon år att jag skulle få en villa på 4,5 miljoner pund, berättar Lisa.

Men innan vinsten var det tufft för Lisa och Andy, som sjuksköterska och elektriker tjänar man som sagt inga miljoner och paret har arbetat hårt för att betala av bolånet på deras nuvarande hus i Merseyside, Liverpool, där de har bott de senaste 20 åren.

– Jag trodde att vi båda skulle arbeta fram till vi fyllde 70, men den här vinsten betyder att vi aldrig mer behöver oroa oss för pengar. Det är fantastiskt för vår familjs framtid, säger Lisa och fortsätter:

– Det är bästa vi någonsin vunnit. Innan det här var det en remsa vid en jullotteri, och det här överträffar definitivt det, avslutar hon.

FOTO: Skärmdump Youtube

Annons