LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Madeleine McCanns lillasyster höjer rösten – har pratat med mamman om allt

30 sep, 2024
AvAlva Jonsson
Madeleine McCann försvann för 17 år sedan under en semester i Portugal. Hennes syskon har lämnats i ett limbo av saknad. Nu höjer lillasystern Amelie rösten.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marie Serneholt tvingas lämna intervjun – avbryts av tvillingsönernaBrand logo
Marie Serneholt tvingas lämna intervjun – avbryts av tvillingsönerna

Fallet som rör Madeleine McCanns försvinnande har blivit ett av de mest uppmärksammade i världen. Flickan försvann under en familjesemester i Praia da Luz, Portugal när hon bara var tre år gammal. Vad det var som hände och var Madeleine är idag är fortfarande inte känt, men det har funnits många teorier och spår under åren som gått sedan hennes försvinnande.

Nya detaljer i fallet Madeleine McCann

Förra veckan presenterades nya detaljer i fallet. Det gällde den tidigare dömda våldtäktsmannen Christian Breuckener som nu ska ha erkänt att han kidnappat ett barn från en portugisisk lägenhet i samma område som Madeleine försvann ifrån, under samma tidsperiod. Det berättade hans tidigare cellkamrat Laurentiu Codin i tysk domstol.

Annons

– Han sa att han tog med barnet i Portugal i sin bil, och när polisen och hundarna var vid huset körde han iväg och han var borta, sa Laurentiu i domstolen.

Tvillingarna har vuxit upp utan sin storasyster

Föräldrarna McCann har förutom Madeleine också de yngre tvillingarna Amelie och Sean. Mamman Kate har sagt i en intervju med den brittiska tidningen the Mirror att tvillingarna ger henne styrkan hon behöver för att kunna fortsätta.

– Jag pratade med Amelie och då sa hon ”mamma är ledsen för att Madeleine inte är här, men jag är här, jag och Sean kommer alltid vara här”, säger Kate i intervjun.

Tvillingarna har tvingats växa upp utan sin storasyster men deras hopp att hitta henne är fortfarande starkt. På en vaka för försvunna barn förra året tände Amelie McCann ett ljus till minne av hennes syster och ropade mantran som: ”Ge aldrig upp!”, ”Vänd på varje sten” och ”Fortfarande borta, fortfarande saknad”.

FOTO: TT

Annons