LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

19-åriga mamman kastade nyfödda bebisen i papperskorgen – ville inte ha barnet

10 sep, 2024
Till vänster syns en tonåring ligga i en sjukhussäng med henne mamma bredvid. Båda ser förtvivlade ut. Till höger en polis.
En tonåring födde en son på en toalett på sjukhuset – och slängde honom sedan i papperskorgen där han dog.
– Jag visste inte vad jag skulle göra, säger mamman.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Peter Settman visar upp frun på röda mattan för första gången: ”Väldigt bra”Brand logo
Peter Settman visar upp frun på röda mattan för första gången: ”Väldigt bra”

En tonåring från New Mexico, USA har erkänt att hon fött en pojke på en toalett på ett sjukhus, och sedan lagt barnet i papperskorgen där han dog. Det visar bilder från en poliskamera, skriver Daily Mail.

I en video syns Alexee Trevizo, 19, ligga i en sjukhussäng med en läkare och sin mamma i samma rum. Läkaren hörs då säga till Alexees mamma att de hittat en död bebis på toaletten.

– Åh herregud, säger Alexees mamma.

Mamman slängde sin son i papperskorgen

Det var i januari 2023 som Alexee åkte in till sjukhus med ryggsmärtor, men tester visade att hon var gravid och skulle föda. Hon låste sedan in sig på en sjukhustoalett under en längre tid.

Efter att hon kom tillbaka upptäckte en städare badrummet täckt i blod, och efter att ha lyft den tunga soppåsen ringde hon till sjuksköterskor.

Annons

Alexees mamma syns vara förtvivlad och frågar sin dotter vad hon gjorde, samtidigt som hon håller sitt huvud i hennes händer.

– Förlåt. Den bara kom ur mig, jag visste inte vad jag skulle göra, säger Alexee samtidigt som hon gråter.

– Jag var bara rädd, den grät inte eller nånting. Jag la den i soppåsen.

Läkaren förklarar att Alexee blöder rejält, och att de inte vet om moderkakan är kvar och att hon därför måste tas till en förlossningsläkare.

Tonåringen åtalas för mord

– Jag är ledsen för det här, men eftersom du har fött ett barn och det ser ut som att du har försökt dölja det, måste vi ha polisen inblandad, förklarar läkaren sedan.

Läkaren berättar att bebisen kommer tas till obduktion och att en utredare kommer att tillsättas. En annan läkare frågar sedan om Alexee och hennes mamma har några frågor, och mamman frågar hur långt gången i graviditeten hennes dotter var.

– Hon var fullgången, svarar läkaren.

– Va! utbrister mamman, och antyder att hon inte visste om sin dotters graviditet.

En obduktion angav senare dödsorsaken som mord, och Alexee åtalades sedan för mord alternativt avsiktlig misshandel som ledde till död, samt för undanhållande av bevis.

FOTO: Eddy County Detention Center

Annons