LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

39-åriga Kelly är mamma till 17 barn – handlar mat för 20 000 kronor månaden

05 okt, 2024
AvMalin Stenberg
Kelly Green har 17 barn och delar med sig av sitt vardagsliv som mamma till en jättefamilj på sociala medier.
Visste du att hon handlar mat för nästan 20 000 kronor i månaden?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gustaf Skarsgård avslöjar: Det tycker han om Bachelorette-SonjaBrand logo
Gustaf Skarsgård avslöjar: Det tycker han om Bachelorette-Sonja

Kelly Green, 39, är inte som alla andra mammor. Hon och hennes man Timothy, 44, har under de senaste sex åren nämligen utökat sin familj med hela 14 barn.

Paret, som är hemmahörande i North Carolina, har tre biologiska barn, men 2019 ändrades deras liv när de bestämde sig för att ta in fosterbarn.

Under åren har paret varit fosterfamilj åt 129 barn – och har adopterat 14. Senast våren 2024 adopterade de tvååriga Chance.

Paret hade inledningsvis inga planer på att adoptera men säger att det ändrades när barnen började kalla dem för mamma och pappa.

Handlar mat för nästan 20 000 kronor

Det är inte billigt att husera 17 hungriga barn och ungdomar. Familjen lägger närmare 20 00 svenska kronor på mat varje månad för att mätta alla munnar.

Annons

För att få ekonomin att gå ihop handlar hon på tre olika mataffärer för att se till att alltid få de bästa erbjudandena.

Det går även åt mycket tid att laga mat för 19 personer flera gånger om dagen. På sin Instagram och TikTok delar Kelly Green med sig av hur hennes dagar ser ut och visar upp hur hon löser matlagningen till sin stora familj.

För att få tiden att räcka till går Kelly Green upp 05.45 varje morgon för att börja med matlagningen.

Lagar mat för över 20 personer flera gånger om dagen

Utöver sina biologiska barn och adoptivbarn även paret i nuläget även fosterbarn boende i hemmet – och i slutet av september skrev Kelly i en video att de var över 20 personer som bodde i hemmet.

I ett klipp som 17-barnsmamman lagt upp på Instagram visar Kelly hur hon förbereder frukost för sin jättefamilj.

Där kan följarna se vad som närmast kan liknas vid förberedelserna av en hotellfrukost. I ett segment får man se hur Kelly, med hjälp av en flaska, portionerar ut ett tiotal klickar pannkakssmet på en flera meter lång stekplatta som ser ut att höra hemma i ett restaurangkök.

Enligt Kelly Green är det viktigast att se till att hålla sig strukturerad och säger att om hemmet inte är organiserat så blir hela hennes liv kaotiskt, skriver The Mirror.

FOTO: INSTAGRAM

Annons