LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Mamman visste inte att hon var gravid – panikfödde bebis på camping i tält

04 sep, 2024
Zoe Doyle
Zoe Doyle hade ingen aning om att hon var gravid.
Hon födde sin bebis i ett tält på en camping.
– Det var bara så bisarrt, säger hon enligt Daily Star.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunde Svan om framtida barnbarn: ”Får nöja mig med Sixten”Brand logo
Gunde Svan om framtida barnbarn: ”Får nöja mig med Sixten”

Helt plötsligt hände det. Zoe Doyle, 38, födde en liten flicka i ett tält på en camping – fast hon inte ens visste att hon var gravid.

Det började med att Zoe och hennes man Stuart begav sig till campingen i Hayling Island, Hampshire, USA, tillsammans med sina två barn.

Trodde att hon hade fått matförgiftning

Kvällen innan hade familjen stammat på en resturang och ätit kyckling i currysås – något Zoe antog var boven i dramat när hon under kvällen började få ont i magen.

– Jag vaknade och trodde att det var kycklingen vi hade ätit kvällen innan. Jag kunde inte ta mig till huvudtoaletterna och vi hade en liten portabel-toalett i tältet, Så jag stannade bara där, säger Zoe enligt Ladbible och fortsätter:

Annons

– Jag trodde att det bara var magsmärtor men det blev värre och värre. Då visste jag att något inte stod rätt till.

Men det var inte matförgiftning Zoe hade fått. Hon berättar nämligen hur hon helt plötsligt kände en överväldigande lust att "krysta" medan hennes man bestämde sig för att hjälpa till att undersöka problemet.

– Jag lutade mig på alla fyra och min man såg ett huvud, säger Zoe.

Födde barn i tältet på campingen

Zoe förklarar vidare att Stuart då fick hjälpa henne att förlösa bebisen, klippa av hennes navelsträng och linda in henne i en filt inne i det lilla tältet.

– Jag kände mig som mamma Maria som föder barn utomhus. Det var bara så bisarrt. Hon kom bokstavligen ut och jag minns att jag tänkte "Vad har precis hänt?" Jag tänkte: "Hur visste jag inte det?'", förklarar hon.

Paret rusade sedan till sjukhuset med bebisen och läkarna bekräftade att hon var frisk, trots att hennes mamma inte hade någon aning om att hon ens var gravid.

– Hon kämpade mot alla odds för att vara här. Jag gick på och av p-piller men eftersom vi fick höra att våra odds att bli gravida var osannolika, vi tänkte inte så mycket på det. Hon kommer att ha den mest fantastiska historien att berätta när hon blir äldre, avslutar Zoe.

Zoe och Stuart bestämde sig sedan för att hylla platsen bebisen föddes på och därför döpte de sin nya dotter till Hayley Doyle.

FOTO: Privat

Annons