LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Männen är otrogna med 24-åriga Bonnie – nu är hon miljonär: ”Betalar mina räkningar”

10 aug, 2024
Bonnie Blue
Bonnie Blue tjänar miljoner på att vara med gifta män.
– Jag tror faktiskt att det gör dig till en bättre partner, säger Bonnie, enligt Daily Star.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Bonnie Blue, 24, har tjänat miljoner på sin kontroversiella karriär. Den brittiska sociala-medie stjärnan, nu bosatt i Australien, blev nämligen känd efter att ha hjälpt män vara otrogna mot sina fruar. Något hon själv tror hjälper människors äktenskap.

– Jag tror faktiskt att det gör dig till en bättre partner, för då kan du komma hem, ta itu med din fru, fortsätta med att ta hand om barnen... och sen smyger du bara iväg någon annanstans för att bli nöjd, sa Bonnie på radioprogrammet Kyle och Jackie O, enligt Daily Star.

Bonnie Blue tjänar miljoner på att förföra gifta män

I skrivande stund har Bonnie över 29 000 följare på sin Instagram och håvar in miljoner kronor genom att ha kontakt med de gifta männen.

Bonnie anser att kvinnor ofta är lata partners och antyder att om så är fallet, borde de inte bli chockade när deras makar letar efter något kul och nytt någon annan stans.

– Om din partner äter bönor på rostat bröd varje dag, kan du inte klandra honom för att han vill gå någon annanstans för att äta buffé, säger hon.

Annons

Bonnies svar på kritiken: ”Betalar mina räkningar”

Innehållsskaparen har mötts av stark kritik eftersom hon, enligt många, bryter upp äktenskap. De anser bland annat att Bonnie varken respekterar sig själv eller kvinnan som männen är gifta med.

Kritiken besvarar Bonnie genom att säga att hon faktiskt inte ber om någon respekt, hon tillägger också att pengarna från dessa männen har gjort henne rik.

– Era män och partners betalar mina räkningar och min familjs räkningar och de har gjort mig till miljonär, så jag fortsätter, säger hon.

FOTO: Skärmdump Instagram

Annons