LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Marisas mamma förlovade sig med hennes ex – nu bor alla tre tillsammans

21 jul, 2024
Marisa
Marisas mamma ska gifta sig med hennes ex.
Delar med sig av den komplicerade familje-dynamiken på Tiktok:
– Det är konstigt, säger Marisa.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fröken Snusk attackerad av fansen – händelsen som skakade artistenBrand logo
Fröken Snusk attackerad av fansen – händelsen som skakade artisten

Marisas mamma började dejta hennes ex strax efter att Marisa och han gjort slut. Förhållandet utvecklades snabbt; de förlovade sig senare och beslutade att flytta ihop. Nu bor alla tre tillsammans i mammas hus.

Marisas mamma blev kär i hennes pojkvän

På TikTok delar Marisa sin historia, som börjar med att hon berättar hur hon och hennes gymnasiekärlek blev ett par och förlovade sig vid 16 års ålder. Vid den tiden bodde de tillsammans med Marisas mamma och styvpappa.

I juni samma år valde Marisas mamma och styvpappa att gå skilda vägar, och ungefär en månad senare beslöt även Marisa sig för att avsluta sitt förhållande med pojkvännen.

– Jag insåg att jag inte ville vara bunden för resten av mitt liv vid 18, berättar hon i videon.

Trots att både Marisa och hennes ex-pojkvän flyttade ut från hennes mammas hus, fortsatte han att umgås med hennes mamma nästan varje dag. Något Marisa reagerade starkt på.

Annons

– Jag frågade henne hela tiden - varför? Varför umgås du fortfarande med min ex-pojkvän? Varför gör du så mot mig? Det är konstigt, säger Marisa och fortsätter:

– Och hennes svar var alltid, "Åh, han är som min son och jag älskar honom och jag kommer att umgås med honom, vare sig du vill eller inte".

Mamman förlovade sig med exet – nu bor de tillsammans

Trots Marisas böner och vädjanden vägrade hennes mamma att ge upp ex-pojkvännen, och till slut slutade Marisa att prata med sin mamma.

Marisa förklarar vidare att hon inte hade någon aning om vad som hände under det år då hon och hennes bröt kontakten, men att ex-pojkvännen så småningom flyttade tillbaka in hos hennes mamma.

Men saker blev snart ännu mer komplicerade. Marisa blev nämligen gravid med ett barn från ett annat ex och kunde dessutom inte längre kunde bo kvar med honom.

– Så jag flyttade tillbaka till min mamma och hon träffade honom fortfarande. Hon träffar honom fortfarande, förklarar hon vidare.

Marisa födde barn i mitten av december samma år, och på julafton ringde hennes mamma med några ganska chockerande nyheter - hon och Marisas ex var förlovade.

Enligt Marisa är anledningen till att hon inte flyttar därifrån att hon helt enkelt inte har råd att bo någon annanstans.

@marisakylie Reply to @heyitsme_tati @litfrank @kamalexm ♬ original sound - Marisa

SFOTO: TT/Skärmdump Tiktok

Annons