BreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreakingBreaking
LÄS MER:NYTT! Spel Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Mördad med motorsåg – alla i chock efter brutala dådet i Norge

23 okt, 2024
Under tisdagskvällen hittades en man avliden och en kvinna skadad efter en attack med motorsåg.
Det brutala mordet skakar hela norden.
– Ärendets handlingar är sekretessbelagda, säger norsk polis.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Här visar Fröken Snusk upp det privata i sin mobilBrand logo
Här visar Fröken Snusk upp det privata i sin mobil

Under tisdagskvällen ryckte räddningstjänsten ut i ett ärende som beskrevs som en allvarlig våldshändelse i Grane på Helgeland i Norge. Väl på plats hittade polisen en avliden man och en skadad kvinna, som senare togs hand om av sjukvården.

Mannen ska ha mördats med motorsåg

Enligt polisen ska de ha fått flera anmälningar om en allvarlig våldsincident under tisdagskvällen på den aktuella adressen. I samband med händelsen greps man i 30-årsåldern greps på platsen och han är nu åtalad för mord.

Den norska polisen vill inte kommentera vad de tror är mordvapnet, men enligt uppgifter Norska Dagbladet har fått in ska mordvapnet ha varit en motorsåg.

– Ärendets handlingar är sekretessbelagda, så jag kan inte gå in på detaljer om vad som hänt, säger den åklagades försvarasadvokat Jonas Berge till Dagbladet.

Annons

Den åtalade mannen är ännu inte förhörd och det är därför oklart hur han ställer sig till mordåtalet. Men enligt polisåklagaren Jonas Nerdal uppfattar de ingen ovilja till en förklaring från den åklagade.

Polisen vill heller inte gå in närmare på relationen mellan de inblandade.

– Vi är tidiga i utredningen, och det finns många hänsyn att ta, säger Jonas Nerdal vidare.

Mannen är som sagt tills vidare åtalad för mord, men polisen utesluter inte att åtalet kan förlängas med hänsyn till kvinnan som skadades vid händelsen.

FOTO: TT

Annons