ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Pernilla Wahlgren om fruktansvärda sjukdomen – vädjar om hjälp: ”Jävla ALS”

21 okt, 2024
AvAlva Jonsson
Nu går Pernilla Wahlgren ut till sina följare och ber om stöd efter det fruktansvärda sjukdomsbeskedet.
”Mitt hjärta går sönder”, skriver hon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”Brand logo
Pernilla Wahlgren om Hans begravning: ”Fick det finaste avsked”

Den folkkära profilen Pernilla Wahlgren, 56, delar oftast med sig av händelser från livet, små klipp från serien Wahlgrens värld och annat som har med hennes karriär eller privatliv att göra, på sin Instagram.

”Mitt hjärta går sönder av att se henne så ledsen”

Men nu är det något helt annat hon postar på sitt konto. Under en bild om föreställer en kvinna liggandes i en sjukhussäng med syrgasmask skriver Pernilla:

Denna förbannande jävla sjukdom ALS!!!!Nu har den slagit klorna i dottern till Eva - en positiv och glad kvinna som jag haft i min närhet via mitt jobb i flera år..! Mitt hjärta går sönder av att se henne så ledsen och maktlös när hon nu tvingas se sin älskade dotter brytas ner av denna hemska sjukdom …

Annons

Pernilla Wahlgren vädjar till följarna

Pernillas vän Eva skriver att de behöver hjälp att samla ihop pengar för att hon ska kunna fortsätta ge sin dotter en dräglig tillvaro. Och Pernilla påpekar i sin inläggstext att det dessutom förhåller sig så att den ALS-sjuka dottern vårdas i Stockholm när mamman bor i Skåne, vilket såklart blir problematiskt när man vill finnas nära den som är sjuk.

Jag tänkte därför försöka sprida lite hopp och glädje i mörkret genom att starta en INSAMLING till Eva och hennes dotter Bianca , då alla pengar som kommer in kommer att användas till en drägligare tillvaro för de båda.SJÄLVKLART bidrar jag.Men vill någon av ER , mina fina följare ge ett bidrag -litet som stort - till Eva, så att hon kan ge sin Bianca den bästa vård omsorg och lite guldkant i hennes sista tid i livet, så vet jag att de båda kommer tacka er för resten av livet…!”, fortsätter Pernilla i texten.


FOTO: Karin Törnblom/TT

Annons