ExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtraExtra
LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Emil och Shanga Forsberg tvingas sälja lyxvillan mot sin vilja – hjärtskärande orden: ”Gör ont”

10 okt, 2024
Emil och Shanga Forsberg separerade under dramatiska former tidigare i år.
Nu säljer de sitt lyxhus!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Lisa Nilsson om sina barns frustration – jämför med Bianca IngrossoBrand logo
Lisa Nilsson om sina barns frustration – jämför med Bianca Ingrosso

Emil Forsberg, 32, och Shanga Forsberg, 32, träffades redan när de var i början av tonåren och gifte sig 2016. Sedan dess har mycket hänt. De har fått två barn och bott i Tyskland. Emil har även flyttat till New York, men Shanga och barnen följde aldrig med.

– Det är klart att man saknar sina barn men som tur är finns Facetime, så det löser sig, sa Emil Forsberg på en pressträff.

Under den här tiden gled de forna makarna isär, och det var Shanga som till slut offentliggjorde uppbrottet via sin Instagram.

”Vi ska skilja oss. Ord jag trodde att jag aldrig skulle uttala efter två barn och 19 år tillsammans och som fortfarande känns overkliga”, skrev hon på Instagram.

Shanga Forsberg om försäljningen: ”Gör ont”

Nu har ex-makarna skickat in skilsmässopapper och har även sålt av sin lägenhet i Sundsvall. Och nu säljer de även sin lyxvilla i Sundsvall.

Annons

Det är i ett inlägg på Instagram som Shanga berättar hur tankarna gick inför beslutet.

”Den här försäljningen gör ont. Platsen som skulle leva kvar i generationer. Hemmet båda mina barn levt sina första månader i livet. Hemmet jag betraktat som min trygga punkt”, skriver hon på Instagram.

shanga forsberg
FOTO: INSTAGRAM

Mäklarens beskrivning av huset

Villan ligger i Alnö och såhär beskriver mäklaren fastigheten.

”En av Västernorrlands mest imponerande fastigheter, byggd 2018 med enastående arkitektur och exklusiva materialval. Denna moderna villa erbjuder en unik kombination av design, funktion och en naturnära livsstil med ett strålande läge och soldränkta altaner.”

Fastigheten har en tomt på 5 742 kvadratmeter och ligger precis vid en strand och närliggande bryggor. Det är mycket ljusinsläpp i huset och stora fönsterpartier.

Annons

Huset har även egen bio, gym och pool.

”Villans övre plan erbjuder tre rymliga sovrum, inklusive ett master bedroom som andas lyx och komfort. Med egen walk-in-closet och två stora takfönster, elskenor för nedsläckning och utgång till takterrass får du ett sovrum som både är funktionellt och elegant. Badrummet på övre plan bjuder på en exklusiv känsla med en magisk utsikt – perfekt för att varva ned efter en lång dag. Utöver huvudbyggnaden finns även en gäststuga med egen altan, vardagsrum, två sovrum och ett generöst badrum.”

Prislappen på lyxvillan är dock okänd, i annonsen står det bara "pris saknas".

FOTO: TT, INSTAGRAM

Annons