LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Tvillingarna gifte sig med varandra – nu har de barn tillsammans

04 sep, 2024
Brittany och Briana Deane Salyers
Brittany och Briana Deane Salyers lever ett unikt liv tillsammans med sina identiska tvillingmakar, Josh och Jeremy Salyers.
Barnen är både tvillingar och kusiner.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Vem slösar mest pengar – Joakim eller Jonna Lundell?Brand logo
Vem slösar mest pengar – Joakim eller Jonna Lundell?

Brittany och Briana Deane Salyers och deras makar, de identiska tvillingarna Josh och Jeremy Salyers, har upptäckt att dubbelt så mycket kärlek under ett och samma tak kommer med unika utmaningar.

Gifta tvillingarna avslöjar hur de hanterar konflikter

Briana berättar om hur de de fyra får leva drömmen, enligt henne själv, i deras gemensamma hem i Virginia — något som är hållbart tack vare en strategi för att hantera problem som uppstår i deras så kallade "kvartära äktenskap". En term som används för att beskriva när identiska tvillingar gifter sig med identiska tvillingar.

– Om Josh och Jeremy är i ett gräl, försöker Briana och jag att inte bli inblandade, säger Brittany och fortsätter.

– Om Briana och jag är oense, försöker Josh och Jeremy att inte lägga sig i. Det är förmodligen ett bra råd för alla som är gifta.

Annons

När det gäller deras individuella äktenskap säger systrarna — som båda gifte sig 2017 efter att ha träffat sina makar på Twins Day Festival i Ohio, USA, — att de upprätthåller ett "för alltid dejting"-förhållningssätt.

– Jag tror att många par släpper det, och jag tror att det är något som motarbetar dem. Vi står varandra väldigt nära, men vi håller det ändå som en romantisk relation.

Barnen är både syskon och kusiner

Paren bor dessutom tillsammans med sina söner Jett. och Josh, söner till Brittany och Jax och Jeremy, söner til Briana till Briana. Pojkarna — som inte bara är kusiner utan också genetiska syskon kända som "kvartära tvillingar" — delar samma rum och har nära relationer med alla fyra vuxna.

– Ibland vill de båda ha en mamma, eller så vänder de sig om och så vill båda ha den andra mamman, berättar Briana för People.

Brittany och Briana delar regelbundet insikter om sina unika liv på Instagram. Genom sitt gemensamma konto, @salyerstwins, ger de sina följare en inblick i deras vardag som identiska tvillingar som är gifta med identiska tvillingar.

FOTO: Skärmdump Instagram

Annons