LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Världens hårigaste bebis – så ser han ut i dag: ”Det finns fortfarande mycket...”

17 aug, 2024
AvElinor Hedgren
Joao Miguel föddes med det genetiska tillståndet ”hirsutism” och blev känd som världens hårigaste bebis.
Nu har hans föräldrar Ane Caroline och Jonas avslöjat att de väntar en till son. Och frågan alla undrar nu är – kommer lillebrodern bli världens näst hårigaste bebis?
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Fem kamerablixtar med Rolf LassgårdBrand logo
Fem kamerablixtar med Rolf Lassgård

Joao Miguel, från Brasilien, är världens hårigaste barn. Med sin extraordinära mängd hår tog han internet med storm redan som nyfödd bebis och många hävdar att det 20 månader gamla barnet ser ut som en fullvuxen man.

Hans föräldrar, Ane Caroline och Jonas har lagt upp videor av pojken på TikTok i flera månader och har samlat på sig mer än 438 000 följare. Videorna visar hur han är täckt från topp till tå av tjockt brunt hår, har enorma ögonbryn och mer hår på huvudet än de flesta killar har.

Han har också lite skägg – vilket har lett till kommentarer på sociala medier, som menar att han ”har ett bättre skägg än de flesta män”, skriver Daily Star.

Diagnostiserades med det genetiska tillståndet hirsutism – går i släkten

Joao Miguel har diagnostiserats med hirsutism, vilket innebär att hans hår växer i snabbare takt jämfört med hans jämnåriga. Mamma Ane Caroline avslöjar att hennes son hade jättemycket hår redan när han föddes.

Annons

Hon sökte då upp en endokrinolog i sin stad och fick beskedet att ”inte mycket kan göras” eftersom det är ett genetiskt tillstånd. Pappa Jonas förklarade att tillståndet faktiskt går i släkten och att han själv har det, tillsammans med sin mamma och farfar.

– Det kommer från min mamma. Jag föddes så här, det gjorde hon också, och det gjorde min farfar också. Med tiden minskar mängden hår, men det finns fortfarande mycket av det. Det är bara en fråga om estetik, säger Jonas.

Joao Miguel ska få en lillebror – kommer han att bli lika hårig?

Nyligen avslöjade föräldrarna på sin TikTok-kanal att de väntar ett till barn – Joao ska nämligen få en lillebror. Något som har fått många att fundera på om den nya bebisen kommer att bli lika hårig som sin bror...

Familjens fans var dock inte sena med att skicka sina gratulationer och lyckoönskningar i kommentarsfältet och frågor om vad han kommer att heta.

@babyjoaomiguel13

É hora de adicionar um lugar a mais à nossa mesa familiar, é hora de comemorarmos as boas novas. Estamos esperando um novo membro da família. Miguelzinho promovido a irmão mais velho ❤️🙏🏻

♬ Anunciação - Sessions - Mariana Nolasco

FOTO: TikTok

Annons