LÄS MER: Fascinerande liv Krim Kärlek och förhållanden Bakom kulisserna Hemska händelser

Vladimir Putins okända familj med 31 år yngre älskarinnan – så hålls barnen gömda

21 okt, 2024
Vladimir Putin och ryktade flickvännen Alina Kabaeva sägs ha två söner ihop. Läs om deras mystiska liv – i total isolering från omvärlden!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?Brand logo
Åșa Vesterlund rasar – vem ska bjuda på första dejten?

Rysslands president Vladimir Putin, 72, har länge ryktats vara i ett förhållande med den före detta gymnasten Alina Kabaeva, 41. De två ska enligt uppgifter ha två söner tillsammans, som ska vara fem respektive nio år gamla.

Enligt en ny rapport från Forbes bor de två barnen, Ivan och Vladimir Jr, i ett övervakat hus nära Lake Valdai nordväst om Moskva.

Vladimir Putins barn lever i total isolering

Tidningen citerar även källor som uppger att de regelbundet sett barnen. Enligt den ursprungliga rapporten lever sönerna ett extremt avskilt och överdådigt liv som har hållits långt borta från allmänhetens ögon.

Vladimir har i ett tidigare offentligt uttalade bekräftat att han är pappa till två döttrar Maria, 39 och Katerina, 38 med sin ex-fru Lyudmila Putin.

Annons

The Dossier Center hävdar dock att Alina och Vladimir började sin romans redan 2008, sex år innan hans skilsmässa från Lyudmila formellt var fullbordad. Trots att de två aldrig offentligt erkänt ett förhållande, kallas Alina ofta för ”den okrönta drottningen av Ryssland”.

Enligt uppgifter till TT ska Alina under april 2022 ha bott i en rysk-ortodox kyrka i Lugano, Schweiz.

Rysk-ortodox kyrka i Lugano, Schweiz där Alina Kabaeva tros ha bott under en tid. FOTO: DMITRY KOSTYUKOV

Barnen däremot rapporteras leva ett liv i total isolering där de sällan träffar sina föräldrar. Deras hem är under övervakning och de tas om hand av ett team av barnskötare, guvernanter och personliga tränare. De har aldrig gått i skolan och utbildas istället av privata lärare.

Barnens lyxliv – reser bara med privatjet

Ivan och Vladimir Jr får musiklektioner och de har personliga tränare för simning och gymnastik. Ivan har enligt uppgift tävlat i gymnastiktävlingar och spelar ofta hockey med sin pappa.

Pojkarna följer en strikt daglig rutin, inklusive måltider tillagade av personliga kockar och tillgång till privata gym och simbassänger. De reser uteslutande med privatjet eller pansartåg och tillbringar somrarna på lyxyacht i Finska viken och Svarta havets kust.

Barnens identiteter är borttagna från officiella databaser.

FOTO: Vyacheslav Prokofyev/Kremlin Poo / DMITRY KOSTYUKOV / SERGEI CHIRIKOV

Annons