LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Kvinnan ramlade på gymmets löpband – flög ut genom fönstret och dog

25 jun, 2024
Det som inte fick hända har hänt.
En 22-årig kvinna var på gymmet och sprang på löpbandet – nu är hon död.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Paret döms till 10 års fängelse för att ha dansat offentligtBrand logo
Paret döms till 10 års fängelse för att ha dansat offentligt

Att springa snabbt på ett löpband är normalt sett inte farligt. Men att springa i hög hastighet framför ett öppet fönster har nu visat sig få förödande konsekvenser.

Det var i veckan som olyckan inträffade på ett gym i Indonesien. The sun har tagit del av övervakningskamerornas inspelning från skräcktillfället som visar en 22-årig kvinna springa på ett löpband.

Det indonesiska gymmet ligger på tredje våningen.

22-åriga kvinnan flög ut genom fönstret

Det var när kvinnan stannade för att torka ansiktet med en handduk som hon plötsligt tappade balansen.

Löpbandet fortsatte dock att rulla i högsta fart och den unga kvinnan snubblade baklänges och flög ut genom fönstret som stod på vid gavel.

Kvinnans identitet är fortfarande hemlig men hon ska ha kommit till gymmet tillsammans med sin pojkvän. Lokala medier rapporterar att pojkvännen tränade på en annan våning när tragedin utspelade sig.

Kvinnan dog när hon flög av löpbandet

Polisen uppger att kvinnan hade använt löpbandet i 30 minuter innan det förödande fallet ut genom fönstret inträffade. Hon fördes akut till sjukhus med allvarliga huvudskador men dödförklarades på grund av hjärnblödning.

Enligt obduktionsrapporten kan man konstatera att hon hade fått omfattande blåmärken och skärsår på huvudet. Gymmet var tvungen att stänga i tre dagar efter den dödliga händelsen.

FOTO: The sun

Annons