LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

33 år yngre modellen är Johnny Depps flickvän – dottern äcklad av relationen: ”Pinsamt”

30 aug, 2024
Till vänster: Skärmdump från Johnny Depps flickvän Yulia Vlasovas instagram. Till höger: Johnny Depp syns med flickvännen och en gitarr i handen.
Johnny Depp uppges dejta en 33 år yngre modell.
Skådespelarens relationer med yngre kvinnor är något som hans dotter Lily-Rose, som är i ungefär i samma ålder som flickvännen, äcklas av enligt källor.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Har Claes Malmberg hånglat med en kändis? – Jag har aldrig med Claes och dotternBrand logo
Har Claes Malmberg hånglat med en kändis? – Jag har aldrig med Claes och dottern


Världskända skådespelaren Johnny Depp, 61, har vi sett i otaliga roller. Mest omtalad är han kanske för rollen som Jack Sparrow i Pirates of the Caribbean.

De senaste åren har han också figurerat i media i samband med den omtalade rättegången med ex-frun Amber Heard, 38.

Nu när rättegången är över har han mer tid att lägga fokus på sin nya relation – nämligen 28-åriga Yulia Vlasova! Något som hans dotter inte är helt nöjd med...

Hon är Johnny Depps flickvän

Enligt People bor Depp nu i London, och dejtar den 33 år yngre ryskan. Redan 2022 ska de ha synts på bild tillsammans på en konsert, men det är först nu som ryktena har bekräftats ytterligare.

Nyligen fångades de nämligen på bild vid en flygplats i London. En källa nära paret har sagt till People att de håller relationen avslappnad och att de har setts då och då de senaste två åren. Yulia själv ska även ha publicerat bilder på hennes Instagram på relationen, där bilderna sedan tagits bort, enligt Daily Mail.

Modellen Yulia Vlasova tillsammans med Johnny Depp i London.
Yulia Vlasova och Johnny Depp i London i somras. Foto: JPXZ, BMFC25 / TT

Tidigare i år ska hon också ha lagt ut en bild på sin Instastory där två personer syns ha händerna på varandras ben. I bilden svarade hon på frågan om vem som är hennes favoritskådespelare.

Annons

JD. Han är en man som är extremt talangfull och inspirerande”.

Daily Mail skriver att 28-åriga Yulia Vlasova bor är modell och bor i Prag, där hon har en smink- och hårsalong. År 2021 var hon en finalist i den internationella skönhetstävlingen Miss Office, som ägde rum i Moskva.

Dottern Lily-Rose Depp äcklad av relationen

Det har genom åren varit mycket skriverier om att Johnny Depp dejtar yngre kvinnor, vilket är något hans dotter Lily-Rose Depp, 25, inte är helt nöjd med, skriver Veckans nu.

Lily-Rose går i sin pappas fotspår och har bland annat haft huvudrollen i serien The Idol. För ett par år sedan dejtade Johnny en annan 28-årig ryska, dansare Polina Glen, och då uppgavs Lily-Rose enligt tidningen vara förfärad över åldersskillnaden.

– Hon är seriöst äcklad över att hennes blivande styvmamma bara är tre år äldre än henne, ska en källa ha sagt till tidningen NW då.

Likaså ska Lily-Rose ha svårt för den nuvarande relationen.

– Det är väldigt pinsamt för Lily-Rose att hans tjej är i hennes ålder. Hon kan hantera sin pappas drickande och galenskaper, men den här romansen är förödmjukande, säger en annan källa, enligt Veckans Nu.

FOTO: Instagram/Skärmdump , JPXZ / BMFC25 / TT

Annons