LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

9-barnsmamman Carola lämnad efter 26 år – så avslöjade hon otroheten: ”Kaos”

25 sep, 2024
AvOla Lagerström
Dödsfall, misslyckade affärer och spruckna kärlekar. Livet kan sannerligen bjuda på motstånd.
Kändisarna blottar sina mörka stunder.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Marcus & Martinus vädjan till fansen: “Lämna hotellet”Brand logo
Marcus & Martinus vädjan till fansen: “Lämna hotellet”

Peter Siepen, dj-stjärna: Fick sparken från reseprogrammet

– Jag fick sparken från TV4. Långt senare fick jag veta varför. Cheferna hade lyssnat på ett rykte som sagt att jag haft ett kraftigt drogmissbruk. Det var inte roligt att lämna ”När och Fjärran”, framför allt för att jag hade skött mig till punkt och pricka. Jag har min sunda livsstil att tacka för att jag inte grävde ned mig. Många som hamnar i svåra situationer tar till droger eller super ner sig. Det gjorde inte jag.

Annons
Peter Siepen. Karin Törnblom/TT

Karin Granberg, tv-profil: Dödsfall i familjen

– När jag gått igenom separationer och förluster så har jag gått ut i skogen och plockat bär eller bara satt mig på en stubbe. Jag mår väldigt bra av att gå upp på en berg, en högre punkt. Jag lägger mig i mossan och tittar på träden och himlen. Det ger läkande ro och är bättre än piller.

Karin Granberg med Suzanne Axell. Matilda Sandberg

Micke Andersson, Gyllene Tider-trummis: Skilsmässan

– När jag gick igenom min skilsmässa så fann jag stor hjälp i kinesiologin. Redan på 90-talet började jag med det som man kallar för personlig utveckling. Att ta hand om insidan har följt mig genom livet.

Annons
Micke Anderson. Peter Wixtröm/ Aftonbladet / TT

Carola Wetterholm, Familjen Annorlunda-profil: Skilsmässan från helvetet

– För lite drygt tio år sedan gick jag igenom skilsmässan från helvetet. Efter 26 år med samma man reste han sig från köksbordet, öppnade dörren och gick sin väg. Detta efter att jag hade avslöjat honom med hans älskarinna. Första veckorna var kaos. Jag frågade mig själv: ”Kommer han hem igen eller vill han skiljas på riktigt?” Barnen var små, det minsta bara ett och ett halvt år. Det gällde att överleva en dag i taget. Jag ville inte visa barnen hur dåligt jag mådde, så jag gick ner i tvättstugan där jag vek tvätt och grinade – och så ältade jag saken med mina väninnor. Jag kan fortfarande ruska på huvudet åt det han gjorde, men sveket äter inte längre upp mig. Jag har ältat klart och mår bra!

Annons
Carola Wetterholm var med i Familjen annorlunda säsong 2.

Birgitte Söndergaard, konstnär: Tröttnade på ytligheten

– För 20 år sedan hamnade jag i en kris. På den tiden jobbade jag med TV och var förbannat hyllad, men tyckte att alltsammans var så otroligt innehållslöst. Det här med kändisskap är ju ingenting! Jag frågade mig själv vad som var viktigast för mig – vad jag ville prioritera. Jag benade upp allt som en fisk. Därefter satsade jag allt på att måla. I konstnärskapet har jag hittat mig själv!

Birgitte Söndergaard Jari Kantola/TT

Roger Nordin, radioman: Separationen – och återföreningen

– När Jonas och jag separerade 2018 bytte jag lägenhet. Kände att jag behövde komma bort från alla minnen. Jag la också enorma pengar på terapi. Samtalen fick mig att bättre förstå min del i varför det gått som det gått. Två år senare hittade vi tillbaka till varandra, Jonas och jag. Nu är vi nygifta och lyckliga!

Annons
Roger Nordin är radiopratare på Rix FM.

Anders Eldeman, radiolegendar: Förlorade mina flickvänner

– Jag har förlorat tre föräldrar, flera flickvänner och nära vänner. Sorgen bär jag alltid med mig, men den enda jag vet vart jag har är ju just mig själv. Jag stöttar alltid mina egna förslag och står bakom det mesta jag gör. Det har jag med mig från en av mina föräldrar som sa: ”Du kan bli vad du vill”. En enorm trygghet.

Anders Eldeman.

Camilla Henemark, artist: Hemlös

– Jag har haft ett antal kriser. En var då jag var hemlös. Nu har jag en lista där det står vad jag ska ta mig till när jag blir deprimerad. Det kan vara att dra på dojorna och gå ut och gå. Ibland, när man är nere på djupet, kan det vara lätt att glömma bort sådana saker. De här verktygen, för att få tillbaka livslust och motivation, hade jag behövt tidigare i livet!

Annons
Camilla Henemark. Magnus Sandberg/Aftonbladet/TT

Tony Irving, dansdomare: Företaget gick i bitar

– När mitt företag gick i konkurs 2010 fylldes jag av skuld och skam. Jag hatade mig själv och kände mig helt värdelös. Efter en tid tog jag kontakt med Mattias Andersson, ekonomen från Lyxfällan. Mattias redde ut min situation. Tack vare honom har jag fått jättebra ekonomi. Nu tycker jag att jag är ”king of the world”.

Dansaren och dansdomaren Tony Irving. Fredrik Sandberg/TT

FOTO: TT

Annons