LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Agnes Uggla förnekar att Magnus Uggla är hennes pappa – i samtal med terapeut

06 sep, 2024
Magnus Uggla och Agnes Uggla
Nyligen hamnade Agnes Uggla i ett lustigt terapisamtal.
Men att Magnus Uggla är hennes pappa var inget hon ville kännas vid i samtalet:
– Det var så himla sjukt, säger Agnes i Uggla & Ugglas.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gunde Svan om framtida barnbarn: ”Får nöja mig med Sixten”Brand logo
Gunde Svan om framtida barnbarn: ”Får nöja mig med Sixten”

Magnus Uggla, 70, behöver knappast någon presentation med sina anrika 50 år som etablerad artist i Sverige.

Förut har Magnus varit ganska privat med sitt liv bakom kulisserna, men sedan en tid tillbaka får vi varje vecka höra honom tillsammans med sin dotter Agnes Uggla, 33, i deras gemensamma podcast Uggla & Ugglas.

I det senaste avsnittet berättar Agnes om en mycket märklig interaktion hon hade med en terapeut i samband med en konferens och jobbfest, där hon hamnade i en olustig diskussion om sin pappa Magnus.

Agnes stela terapisamtal om pappa Magnus Uggla

Det hela börjar med att Agnes berättar om hur hennes team av kollegor ofta fixar väldigt spännande och roliga jobbfester. Men just denna hade en extra unik attribut som hon inte var beredd på – en helt egen fest-terapeut.

Annons

– Så nu var det fest och så var det massa olika rum, det är som att gå runt i lustiga huset fast man är på fest. Det fanns ett tequila rum, men bredvid tequila rummet låg terapirummet och vi bara ”vad är detta”?, säger Agnes.

Agnes förklarar att utanför rummet satt en frågehjul på väggen och efter att ha snurrat på hjulet befann hon sig plötsligt i rummet med terapeuten.

– "Var så god att sätt dig ner Agnes, idag ska vi alltså prata om din pappa.", säger terapeuten då. För det var det jag har snurrat på då, säger Agnes och skrattar.

Hon berättar vidare att hon inte riktigt visste vad hon skulle berätta om sin pappa för terapeuten och det enda som kom ur henne var att hennes pappa var "en figur".

– Han hade ingen koll på att jag var din pappa?, frågar Magnus efter ett tag.

– Nej men, varför ska jag säga det? Eller så- det blir ju jättekonstigt, ska jag bara ”Ja men det är Magnus Uggla”, svarar Agnes skrattandes.

Annons

Agnes Uggla om samtalet med terapeuten: "Så jävla sjukt"

Agnes säger sedan att hon kände sig nervös över om hon faktiskt skulle svara på ett allvarligt eller skämtsamt sätt när det kom till terapeutens frågor.

När Agnes är klar med samtalet visar det sig att hon har suttit i rummet i en halvtimme, och när hon sedan försöker leta reda på sina kollegor har de redan gått iväg för att göra annat.

– Mina kompisar satt ju där ute och väntade och tänkte ”fan vad kul Agnes sitter där inne och pratar om sin pappa”, och så han sitter där och försöker hjälpa mig och analysera mig, säger Agnes och fortsätter.

– Jag att där i en halvtimme och han ställde frågor, det var så himla sjukt, avslutar hon.

Det verkar alltså som att terapeuten på festen faktiskt aldrig fick veta att det var Magnus ugglas dotter han satt och pratade familjeproblem med!

FOTO: TT

Annons