LÄS MER:NYTT! Spel Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Agneta Sjödin lämnad ensam: ”Krashade – grät så mycket”

24 okt, 2024
agneta sjödin i tårar
Agneta Sjödin har varit singel länge, men har sedan en tidigare relation dottern Maja Strömstedt som bor i Los Angeles.
I en ny intervju berättar nu programledaren om tunga händelsen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

Agneta Sjödin, 57, har synts i rutan över flera decennier. Inte minst i det klassiska programmet Agnetas Nyårskarameller som hon tills förra året haft i hela 28 år. Då valde TV4 att peta henne i förmån för Tilde de Paula Eby, 51, och Edvin Törnblom, 28, ett beslut som vid tillfället väckte stor uppståndelse.

Tidigare i år var Agneta programledare en säsong av Älskar, älskar inte på streamingtjänsten Max – men nyligen stod klart att det inte blir någon mer säsong. Nu är 57-åringen således varken kontrakterad av TV4 eller Warner Bros (som äger Max), utan har startat sina egna projekt både på Youtube och i podd.

Agneta Sjödins egna ord om nobben från tv: ”Åldersdiskriminerande”

I Rickard Olssons, 57, nystartade podcast Hjälp, jag gillar 50! berättar Agneta mer om allt, något som leder samtalet in på deras gemensamma bransch och ålderism.

Annons

– Sverige har ju en kultur av att vara åldersdiskriminerande. Det tycker jag är katastrof. Men jag vill inte säga bara att det är tv-branschen som är det. Utan det är det svenska samhället generellt, säger Agneta.

Rickard håller med och frågar vidare om det aldrig blivit för mycket för Agneta. Utåt sätt har hon alltid hållit sig cool genom allt, menar han.

– Har du aldrig kraschat?, frågar Rickard.

– Jo, men det har jag såklart gjort! Men det är ett tag sedan. Eller ja, jag hade ju när Maja skulle flytta. Då kraschade jag. Det är ju en dipp. En utrensningsprocess eller en sorgeprocess liksom, svarar Agneta.

Erkänner kraschen – lämnades av dottern Maja: ”Grät så mycket”

Maja är Niklas Strömstedt och Agnetas dotter, som förverkligat sin dröm och arbetar med musik i Los Angeles. Inför avfärd hjälpte programledaren till med packning och annat fix, något som ibland fick känslorna att svämma över.

– Alltså jag var ju jättelycklig att hon hade fått arbetsvisum och skulle flytta, det var ju hennes dröm, och jag var så otroligt glad för henne...

– Men så höll vi på och rensa i den där garderoben. Och hon skulle ha med sig så lite så vi var iväg och slängde massor i omgångar. Då kommer jag ihåg när jag kom hem om kvällarna, jag grät så mycket.

FOTO: Kanal 5, Instagram

Annons