LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Agneta Sjödins bröllopslycka mellan Bingolotto-inspelningarna: ”Mycket speciellt”

11 aug, 2024
Stor bild på Agneta Sjödin framför grönska när hon ler. Till vänster två skärmdumpar från hennes instagram från ett bröllop, en på en kvinna som står med ryggen mot kameran och tittar mot en präst, en annan när ild på när ett par händer sätter på en ring på en annans händer.
Agneta Sjödin programleder Bingolotto under sommaren, men hon hinner också med besök i hemstaden.
I veckan åkte hon hem till Hudiksvall för en mycket speciell händelse – nämligen bröllop!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”Brand logo
Agneta Sjödin om relationen till Casper Janebrink: ”Det är inte...”

Agneta Sjödin, 57, är en folkkär programledare, poddare och författare.

I flera år har hon till exempel programlett Fångarna på Fortet, men programmets framtid är nu oklar! Agneta har tidigare sagt till Hänt att hon inte tror det blir en ny säsong.

Under sommaren jobbar Agneta som programledare för Bingolotto sommarkväll tillsammans med Casper Janebrink, 54 – men mellan programmen hinner också komma hem till Hudiksvall.

Agneta Sjödins bröllopslycka: ”I oändlighet”

Agneta själv är idag singel, åtminstone har hon ingen relation som är känd för allmänheten. Hon har dotten Maja Strömstedt, 26, tillsammans med hennes ex Niklas Strömstedt, 66.

Agneta bor idag i Stockholm men växte upp i Hudiksvall, och i veckan kom hon hem för en mycket speciell händelse! På sin Instagram har hon delat med sig om ett bröllop.

Min bästa vän Maria, gifte sig med sin Roger idag, efter 31 år tillsammans! Det är något mycket speciellt att se sin första bästis i livet gifta sig. Ett vackert bröllop hemma i Hudiksvall i deras vackra trädgård. Kärleken är vacker! Tack för ett fantastiskt bröllop Maria & Roger

Annons

Inlägget består av flera ihopklippta videos från dagen på hennes vän, som också kommenterat inlägget.

Kan se denna om och om igen, du har sammanfattat vår dag så fint! Jag är så tacksam! I oändlighet”, skriver Agnetas vän Maria.

Agneta Sjödin om relationen med Casper Janebrink

I en intervju med Aftonbladet har Agneta tidigare berättat om hur det är att jobba tillsammans med Casper Janebrink i Bingolotto sommar.

– Casper har mycket energi och då kan jag vara den vuxna i rummet. Då kan han hålla på och gå bananas, men jag tycker det är lite skönt. Det blir som att jag också sitter och tittar på Casper och har kul. Det är som när jag jobbade med Gunde Svan, vi har bra kemi och har kul tillsammans.

Casper Janebrink håller också själv med om det.

– Hennes erfarenhet och kunskap betyder mycket! Det är lugnt och skönt, jag kan luta mig lite mot henne. Sen kan jag få leka lite och få skoja till det, har han tidigare sagt till Hänt.

FOTO: Instagram/Skärmdump, TT

Annons