LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Alba August och 18 år äldre pojkvännen Pontus väntar barn ihop: ”Livrädd”

19 aug, 2024
Skådespelerskan Alba August och pojkvännen Pontus Winnberg väntar sitt första barn ihop. I en intervju med Expressen berättar Alba om lyckan.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Gissa kändisen med Jonas HallbergBrand logo
Gissa kändisen med Jonas Hallberg

Det var i januari 2023 som skådespelerskan Alba August, 30, för första gången skred fram på röda mattan tillsammans med Pontus Winnberg, 49, vid sin sida. Idag står det klart att de två är i en relation, och de har under en tid kilat stadigt.

Men nu kan Expressen bekräfta att paret väntar sitt första barn!

Alba August och pojkvännen väntar sitt första barn

Det är på pressträffen inför årets säsong av Hellenius hörna som skådespelerskan kan bekräfta de glädjande nyheterna.

Annons

– Det är en bebis i magen, säger Alba och fortsätter:

– Jag är livrädd och fett taggad. Och tar en månad i taget på något vis. Det känns... Det är livet liksom. Man är aldrig beredd på någonting så man får bara åka med. Men vad fan, jag har klarat mycket i livet så det här ska nog gå bra, tillägger hon.

Pontus Winnberg och Alba August. Karin Törnblom/TT

Alba August ska vara med i Så mycket bättre

Många känner igen Alba från diverse svenska serier eller filmer, däribland Knutby, Händelser vid vatten, och Alla utom vi som hon gjort tillsammans med exet Björn Gustafsson.

Annons

Men Alba är även känd för sin musik, tidigare i år åkte hon med Benjamin Ingrosso som support på hans turné och hon kommer även att synas i höstens säsong av TV4:s musikprogram Så mycket bättre.

Hon kommer att dela tv-rutan med Andreas Lundstedt, Peo Thyrén, Seinabo Sey, Arja Saijonmaa, Dregen, Per Persson, Kerstin Ljungström, Louise Lennartsson och Sophie Zelmani.

FOTO: TT

Annons