LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Alex och Amanda Schulman i bråk på bröllopsdagen: ”Skilja mig från fanskapet”

06 aug, 2024
alex och amanda schulman
Makarna Schulman firar bröllopsdag – men dagen började inte på bästa sätt. ”Jag ville skilja mig från fanskapet”, avslöjar Amanda.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Alex Schulmans insikt om privatlivet: ”Hade inte”Brand logo
Alex Schulmans insikt om privatlivet: ”Hade inte”

Powerparet Amanda Schulman, 43, och Alex Schulman, 48, har varit ihop länge och tillsammans har de barnen Charlie, 14, Frances, 10, och Louis, 7.

Den 6 augusti firar tillika medieprofilerna bröllopsdag. Dessvärre startade inte dagen med ett så romantiskt skimmer, framgår det på Amandas Instagram.

Makarna Schulman firar bröllopsdag – med bråk

Mysigt med bröllopsdag idag. 14 år”, skriver hon i en händelse först följt av ett rött hjärta. Sedan fortsätter hon med ett ärligt avslöjande:

Annons

Vi har absolut redan bråkat på morgonen och jag ville skilja mig från fanskapet men nu är vi vänner igen så det blir minst ett år till”.

amanda schulman och alex schulman bröllop

För de som lyssnar på antingen Alex eller Amandas respektive podcast, kommer det kanske inte som någon chock att paret bråkat. De verkar ha en fin men inte helt konfliktfri relation.

Amanda Schulmans ärliga svar om skilsmässotankarna

Några som tagit fasta på det är kompisarna och branschkollegorna Filip Hammar och Fredrik Wikingsson. De bjöd nämligen in Amanda nyligen tills deras frågepodd Filip och Fredrik Svarar, för att bland annat behandla tillståndet på makarnas äktenskap.

Annons

– Dyrkar Alex marken du går på?, frågar Filip, varpå Amanda svarar:

– Varför jag tror att folk tror det här med Alex, det är för att det finns nog ingen människa som är så lojal som han är, med familjen. Så jag är inte så säker på att han ens tycker om mig så mycket. Däremot skulle jag kunna vara hur som helst och han skulle ändå inte släppa mig, för att vi är familj.

charlie schulman
Makarna med äldsta dottern Charlie Schulman. Karin Törnblom/TT

Fredrik gräver då djupare:

– Tror du att han är rädd för att bli lämnad av dig?

Amanda tvekar och blir tyst en stund.

Annons

– Ja… Jag tror att han har en rädsla, men det har väl alla människor över att bli övergivna, säger hon och fortsätter skämtsamt:

– Han skulle ha skrivit så många böcker om det här. Om jag lämnar honom, något jag vet är att det kommer komma i skrift!

Alex Schulmans kärlekshyllning till Amanda: ”Fjärilar i magen”

Vi hoppas inte att Amanda går i några skilsmässo-tankar i alla fall, för det gör inte Alex! På hans sociala medier under dagen har flera kärleksförklaringar dykt upp.

alex schulman och amanda schulmans bröllop

”De bästa 14 åren i mitt liv!!”, skriver han till en bröllopsbild på de två.

Annons
ALEX schulmans bröllop med amanda

Till en annan tillägger han: ”Får fortfarande fjärilar i magen när jag ser den här bilden”

FOTO: Skärmdump TV4, Max, TT

Annons