LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Alex Schulmans kris med hustrun – har inga pengar längre

20 sep, 2024
Alex Schulman
Alex Schulman och Amanda Schulmans gemensamma lägenhet på Östermalm värderas till saftiga 46 miljoner.
Men Alex är inte nöjd – han vantrivs i familjehemmet.
– Jag har inga pengar, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Johan Rheborg köpte loss Solsidan-Fredde Schillers grill – likheterna mellan demBrand logo
Johan Rheborg köpte loss Solsidan-Fredde Schillers grill – likheterna mellan dem

Alex Schulman, 48, har alltid många järn i elden. Under sin långa karriär har han både bloggat, jobbat som nöjesreporter, varit programledare och idag är han både DN-kolumnist, författare och välkänd poddare. Tillsammans med kollegan och nära vännen Sigge Eklund, 50, driver han den prisbelönta och välkända podcasten Alex & Sigge.

Alex Schulman om ekonomin: "Jag har inga pengar egentligen"

Med en sådan gedigen karriär i bagaget kan vem som helst anta att Alexs ekonomi är stadig. Men när Hänt träffar Alex, i samband med hans bror Leif Schulmans bok-release, berättar han att ekonomin kanske inte är lika solid som man tror.

– Varje gång jag pratar om pengar så blir alla arga, alltså min fru och Sigge blir arga. Men jag tjänar ju otroligt mycket pengar och jag gör också av med mycket pengar. Så jag har inte så mycket pengar, säger Alex och fortsätter:

Annons

– Jag vet inte vad jag ska säga, jag har inga pengar egentligen.

Alex Schulman vantrivs i lyxlägenheten på Östermalm

Alex gift med Amanda Schulman, 44, sedan 2010 och tillsammans har de barnen Charlie, Frances och Louis. Familjen bor tillsammans i en lyxig våning på 329 kvadratmeter, på Östermalm – som värderas till saftiga 46 miljoner kronor, enligt Booli.

På Instagram visar Amanda ofta upp bilder från deras lyxlägenhet, då hon är väldigt intresserad av inredning och spenderar oerhört många timmar på att iordningställa och göra det mysigt i lägenheten.

Men Alex är inte nöjd. För Hänt förklarar han att det känns som att något inte stämmer och att han vantrivs när han kliver genom dörren till familjehemmet.

– Alltid när jag kommer hem är det en känsla av att jag vantrivs. Jag känner en vanmakt och vill ut ur min egen kropp. Så det är någonting som inte stämmer, säger Alex.

– Fast alltså det är ju ett fint hem så jag ska inte klaga. Man kan ju ha det värre, tillägger han sedan.

Annons

Men har ni flyttplaner då eller?

– Ja alltid varje kväll, varje kväll har vi krismöte. Inte så allvarligt men så är det.

Avslutningsvis berättar Alex, något ironiskt att om lyxfällan helt plötsligt skulle komma och knacka på dörren, skulle de nog vara missnöjda med hans ekonomiska situation.

– Om det hade kommit in en sån här lyxfällan-person och kollat vad jag gör då hade han ju sagt att det är katastrof. Jag har inga skulder eller så, men jag tjänar mycket pengar och alla försvinner. Så det är det.

FOTO: TT/Instagram Skärmdump

Annons