LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Robinson 2024 Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024 Idol 2024

Alla reagerar på Mikaela Lauréns dotter – blev kallad tjock av BVC

06 okt, 2024
Till vänster: Närbild Mikaela Laurén. Till höger: skärmdump Mikaela Lauréns instagram där hon står med 3-åriga dottern. Mikaelas hela huvud syns inte men hon lår och hon håller dottern i händerna som har armarna uppåt.
Proffsboxaren Mikaela Lauréns treåriga dotter blev tidigare kallad överviktig av barnavårdscentralen, något som Mikaela reagerade starkt på.
Nu delar hon med sig av bilder på dottern och följarna får sig en rejäl sötchock!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Mikaela Lauréns avslöjande om krogragget: ”Dök upp som en prins”Brand logo
Mikaela Lauréns avslöjande om krogragget: ”Dök upp som en prins”

Proffsboxaren Mikaela Laurén, 48, meddelade i februari i år att hon gör comeback i boxningsringen efter en drygt fem års lång paus. Förutom som boxare jobbar hon även som föreläsare och personlig tränare, och förra året släppte hon självbiografin Nere för räkning.

Mikaela gifte sig med sin make Peter Södersteen Laurén, 40, år 2018. För tre år sedan fick paret sitt första barn, dottern Nikita. Hon syns flitigt på mammans Instagram och Mikaela Laurén har tidigare blivit ifrågasatt angående hennes föräldraskap.

I ett nytt inlägg på hennes dotter reagerar nu följarna – och alla säger samma sak!

Mikaela Laurén om att dottern klassades som överviktig av BVC

Det var i maj i år som Mikaela la ut på Instagram om att hennes dotter var klassad som överviktig av barnavårdscentralen.

”Hon sa att jag borde sluta ge henne tex glass! What?!!!! Det dummaste jag hört”, skrev hon bland annat i ett inlägg där hon menade att läkarnas bedömning var ”sjuk”.

Annons

Till Hänt berättade hon senare om händelsen.

– Det är ju skandal. Alltså jag tycker verkligen inte att hon är överviktig. Självklart ska man tänka på vad barnen stoppar i sig men jag är bara glad att hon älskar mat.

– Jag tycket hon är en så stor och stark tjej, alltså hon är så otroligt stark och atletisk så jag oroar mig faktiskt inte det minsta. Jag tycker att hon ska få va barn, och hon ska få njuta av livet liksom. Så länge hon är aktiv och rör på sig, och äter mat.

Reaktionerna på Mikaela Lauréns dotter – alla tycker samma

På sin Instagram delar Mikaela ofta med sig av sitt liv när det kommer till träning, jobb, vardag och familjeliv med dottern. Nu har hon lagt ut bilder på dottern som får följarna att reagera!

Annons

I ett inlägg syns treåriga Nikita bland annat sitta på en motorcykel, klättra och åka sparkcykel med långa färgglada flätor i håret och en byxdress i leopardmönster.

”Min coola lilla tjej”, skriver Mikaela till bilderna.

Och kommentarsfältet är fullt med kärleksfulla kommentarer som håller med henne – där alla verkar tycka att Nikita både är cool och söt!

”Så pigg och glad tjej! Glittrar i ögonen av positiv energi”, skriver till exempel en person.

”Så otroligt gullig och tuff liten tjej”, kommenterar en annan.

”Lika cool som mamma sin”, tycker en tredje.

”Hon ÄR verkligen cool”, håller en annan med och lägger till ett rött hjärta.

FOTO: TV4/Skärmdump, Instagram/Skärmdump

Annons