LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Alla tror Laila Bagge har en ny kärlek – bilden har blivit snackis

30 aug, 2024
Laila Bagge
Laila Bagges nya bild har skapat uppståndelse och många skratt. Följarna trodde nämligen att hon visade upp sin nya kärlek.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Allt du behöver veta för att dejta Johanna Lind Bagges singelson DanielBrand logo
Allt du behöver veta för att dejta Johanna Lind Bagges singelson Daniel

Laila Bagge, 51, har under åren haft en del omtalade relationer. Från 1995 till 2002 var hon gift med Anders Bagge, 56, efter det var hon tillsammans med Niclas Wahlgren, 59, från 2010 till 2015, och nu senast var hon tillsammans med Korosh Kananian, 33, som hon träffade kort efter uppbrottet med Niclas.

I våras meddelande Laila sedan att hon och Korosh även dem hade valt att gå skilda vägar efter nio år tillsammans. Nyheten delade hon på Instagram.

”Kära ni, vill att detta ska komma direkt från mig. Jag och Korosh har haft 9 underbara år tillsammans, nu är vi i en ny fas, sedan en tid tillbaka har vi bestämt oss för att gå skilda vägar som vänner.”, skrev hon då.

Sedan dess har ex-paret levt åtskilda liv men de har bibehållit sin vänskap.

Annons

Efter uppbrottet har Laila nu levt singelliv sedan i våras och hennes relationsstatus har diskuterats flitigt både i hennes morgonprogram Rix Morronzoo som hon programleder tillsammans med Roger Nordin – och på sociala medier.

Laila Bagges följare i chock – alla ser samma sak

Nyligen publicerade Laila ett Instagram-inlägg som överraskade alla hennes följare. Många trodde att Laila hade hittat kärleken på nytt. Men till mångas förvåning, visade det sig vid en närmare titt att sanningen var något helt annat.

Kärleken i fråga, som förvisso är en annan typ av kärlek var egentligen Lailas son Liam Pitts, 21, som har vuxit till sig rejält på senaste tiden.

På videon står Laila, ett huvud kortare än Liam, i Cowboy hattar då det varit och kollat på den amerikanska countryartisten Morgan Wallen och i kommentarsfältet skrattar samtliga följare av "synvillan".

"Hahahah trodde först han va din nya kille. Kände inte igen han. olagligt att vara sådär snygga som ni är", skriver en följare.

"Tänkte i en sekund ”jävlar vad snygg kille hon har hittat” sen såg jag att det var Liam. Hot mama = hot son", skriver en annan.

Så kul!

FOTO: TT/Skärmbild Instagram

Annons