LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Melinda Jacobs E-type Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok

Torbjörn Averås Skorups okända relation till Björn Kjellmans dotter

16 aug, 2024
Deltagare i årets säsong av Bäst i test är inga mindre än Lotta Engberg, Eric Stern, Nour el Refai, Torbjörn Averås Skorup och Marie Agerhäll!
Här är allt du vill veta om dem.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Känslosamma uppträdandet med Lasse Berghagen – bryter ut i tårarBrand logo
Känslosamma uppträdandet med Lasse Berghagen – bryter ut i tårar

Bäst i test är äntligen tillbaka med en ny säsong! Även i år ser vi programmet på TV4 och som vanligt styr Babben Larsson och David Sundin skutan som programledare.

Det första avsnittet har premiär i dag på TV4 play och sänds klockan 20:00 på kanalen. I år är flera folkkära personligheter med och tävlar i olika knasiga grenar – här är de!

Eric Stern

Kanske känner du igen Eric Stern, 43, från program som Bonusfamiljen, Terese i kassan eller Sjölyckan.

Men skådespelaren har även medverkat i flera uppsättningar på Dramaten i Stockholm. Nu är han till exempel aktuell i föreställningen Liv och död Strömquist.

Eric Stern längd och ålder

Eric föddes den 26 maj 1981, vilket innebär att han fyller 44 år under våren 2025. Eric mäter 189 centimeter lång, enligt hans profilsida på profilsida hos PMJ Artistgruppen

Annons

Eric Stern uppväxt och utbildning

På sin hemsida delar Eric med sig om sin bakgrund. Han är son till en spansk far och en småländsk mor och föddes i Stockholm. Kort därefter flyttade han dock tillsammans med familjen till Venezuela. När Eric var tre år gammal flyttade familjen tillbaka till Sverige och bosatte sig på Kungsholmen.

Eric visste att han ville bli skådespelare redan när han tog studenten. På vägen till där han är i dag har han dock jobbat både som tunnelbaneförare och med telemarketing. Så småningom utbildade han sig på teaterhögskolan i Göteborg.

Lotta Engberg

Lotta Engberg, 61, behöver kanske inte någon närmare presentation – den folkkära programledaren och allsångsledaren är ett välbekant ansikte för alla som har sett Lotta på Liseberg eller Bingolotto.

Därför slutade Lotta med Lotta på Liseberg

Efter 15 säsonger lades det populära allsångsprogrammet Lotta på Liseberg ned. Lotta har tidigare berättat att beslutet grundade sig i att hon vill ha mer tid tillsammans med barn och barnbarn.

– Nu stänger jag dörren men öppnar upp fönstret på vid gavel. För det finns en Malte och en Viktor och en Alma och en Stella och en Oskar och en Arvid som alla sommarlov haft en mormor som jobbat. Nu ska vi ta igen den tiden, har hon sagt till Aftonbladet.

Annons

Vem är Lotta Engberg tillsammans med?

Lotta är tillsammans med Mikael "Soldoktorn Sandström, som ofta dyker upp som läkare i Nyhetsmorgon.

Lotta har tidigare varit tillsammans med musikern Anders Engberg, som hon hade Lotta & Anders Engbergs orkester tillsammans med.

Lotta Engberg och Mikael Sandström hemma i parets villa i Mölnlycke
Lotta Engberg och Mikael Sandström hemma i parets villa i Mölnlycke Foto: JOHANSSON THOMAS/Aftonbladet

Lotta Engberg barn och barnbarn

Lotta är mamma till Malin och Amanda. I dag är döttrarna vuxna och har själva barn – och Lotta kan nu titulera sig som stolt mormor till inte mindre än sex barnbarn!

Nour el Refai

Nour el Refai, 36, är en skådespelerska och komiker som bland annat är känd från Ballar av stål och Melodifestivalen 2014. Nyligen har vi även kunnat se henne som paneldeltagare i Masked singer. Nu är hon även aktuell med stand up-showen Nour El Refai säger skämt i ca 75 minuter.

Nour el Refai i Masked Singer
Foto: Karin Törnblom/TT

Nour el Refais familj – man och barn

Nour är tillsammans med komikern och programledaren Henrik Schyffert och tillsammans har de en son som föddes 2019.

Annons

Torbjörn Averås Skorup

Torbjörn Averås Skorup, 29, är komiker, radiopratare tv-personlighet som syns i mängder av sammanhang.

Han programleder bland annat P3 med Torbjörn och Assia i Sveriges Radio och fick i år det hedersamma uppdraget att vara programledare för P3 Guld-galan 2024.

Torbjörn Averås Skorups relation till Björn Kjellmans dotter

Björn Kjellmans dotter Estrid klev under 2021 in som sidekick i SVT-profilen Torbjörns podcast Torbjörns Radiprogram. Podcasten lades ned, men duon fortsatte att synas tillsammans och dök upp ihop på röda mattan under premiären för Bögen är lös.

Torbjörn och Estrid på premiär i oktober 2023
Torbjörn och Estrid på premiär i oktober 2023 Foto: TT

Torbjörn Averås Skurups relationsstatus – har han en flickvän?

Det är tyvärr oklart huruvida Torbjörn har en relation eller inte i dagsläget.

Annons

Tidigare har komikern varit tillsammans med med musikern Felicia Takman – uppgifter som har bekräftats av tidningen Djungeltrumman. Det har även funnits romansrykten om Torbjörn och komikerpartnern Johanna Nordström – men duon har förtydligat att de bara är vänner.

Marie Agerhäll

Marie Agerhäll, 41 är skådespelare, regissör och manusförfattare och har bland annat gjort humorserien Dips som hade premiär på SVT 2018. Hon har medverkat i bland annat Melodifestivalen och Babel. Tillsammans med komikern och arkitekten Fritte Fritzson har hon vunnit de två senaste säsongerna av På spåret.

Vad har Marie Agerhäll för utbildning?

Marie Agerhäll har tidigare studerat journalistik på Södertörns högskola.

Marie Agerhälls äktenskap med Jesper Rönndahl

2017 gifte sig Marie med komikern Jesper Rönndahl, som du säkert känner igen från program som Svenska nyheter och Melodifestivalen – där han var programledare 2023.


Har Marie Agerhäll barn?

Ja! Tillsammans med Jesper har Marie två barn, födda 2015 och 2021.

Annons