LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Allt om Mäklarna i Marbella på Netflix – deltagare, avsnitt och säsong 2

02 okt, 2024
Mäklarna i Marbella
Äntligen dags för Mäklarna i Marbella på Netflix!
Vilka är egentligen med i programmet – och varför känner man igen en av dem?
Här är allt du vill veta om den nya realityserien!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”Brand logo
Joakim och Jonna Lundell avslöjar prislappen på lyxvillan: ”Vem har råd?”

Det var i slutet av 2023 som Netflix avslöjade att de ska släppa en ny svensk realityserie. Den 1 oktober var det premiär för Mäklarna i Marbella – och Hänt har såklart stenkoll på programmet!

Mäklarna i Marbella
Gänget i Mäklarna i Marbella.

Hur många avsnitt är säsong 1 av Mäklarna i Marbella?

Mäklarna i Marbella handlar om precis det titeln antyder. Vi har sett liknande serier göra succé de senaste åren, som exempelvis Million dollar listing med Fredrik Eklund, 47, och Selling sunset. Så här beskriver Netflix den nya realityserien:

”I det allra lyxigaste området på den spanska solkusten tjänar svenska fastighetsmäklare miljoner på att sälja storslagna hem till de rika och berömda. Serien kretsar kring mäklarfirman Homerun Brokers och deras unga fastighetsmäklare när de navigerar sina personliga och professionella liv”.

Annons

Det finns i nuläget sex avsnitt tillgängliga på Netflix och det verkar som att vi får nöja oss med dem denna säsong.

Blir det en säsong 2 av Mäklarna i Marbella?

Tidigare har det blivit succé när Netflix har köpt in utländska koncept, som Love is blind Sverige. Det är såklart inte givet och det återstår att se ifall det blir en säsong 2 av Mäklarna i Marbella!

Just nu har Netflix inte antytt att det skulle finnas planer på en fortsättning av serien.

Här är alla mäklarna på Homerun Brokers

I Mäklarna i Marbella får vi följa Eric Ebbing, Damla Yaraman, Jennifer Rocamora, Miah van de Bilt, Robert Bazo, Matias Concha, Jessica Hammargren, Olivia Wickerts och Kiro Zett som alla jobbar på Homerun Brokers.

Aftonbladet har tagit ett snack med en av mäklarna inför premiären på Netflix.

– Personligen har jag bara positiva känslor inför allt, men det har ju varit ganska mycket galet drama bakom kulisserna också, säger hon Olivia Wickerts till tidningen.

Matias Concha
Matias Concha har spelat i landslaget. Fredrik Sandberg / TT

Därför känner du igen Matias Concha

Deltagarna i Mäklarna i Marbella är alla ganska gröna när det kommer till tv – förutom en person. Matias Concha har en lång karriär som fotbollsspelare i bagaget! Han har vunnit tre SM-guld och två cuptitlar i klubbar som Malmö FF och Djurgården. Matias har dessutom spelat åtta landskamper för Sverige.

Att blanda fotboll med husförsäljning är Matias melodi. I serien får vi se honom hjälpa Erling Haaland, 24, köpa ett lyxhus.

– Jag känner också honom privat. Men vi har väldigt många kända kunder och vi brukar inte prata så mycket om det. Vi är väldigt måna om sekretessen där. Det är viktigt, säger han till Aftonbladet.

FOTO: TT, Netflix

Annons