LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Älskar, älskar inte-Sandra gifter om sig efter Isaya – han är hennes nya pojkvän

25 sep, 2024
älskar älskar inte sandra och isaya
Älskar, älskar inte-Sandra Bodmark har rest sig från uppbrottet med massajen Isaya.
För Hänt berättar hon om nya kärleken och det stundade bröllopet.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Älskar, älskar inte-Lars, 82, och Fiona, 42, talar ut om sorgen över att inte få barnBrand logo
Älskar, älskar inte-Lars, 82, och Fiona, 42, talar ut om sorgen över att inte få barn

I den första säsongen av Älskar, älskar inte fick vi bland annat följa kärleken mellan trebarnsmamman Sandra Bodmark, 38, och massajen Isaya, 29, från Tanzania.

I programmet fick tittarna se när Sandra åkte ner till Isaya för att gifta sig – och sedan då de skulle bo tillsammans i Sverige. Men förhållandet stötte på en mängd motgångar, däribland mycket näthat efter sin medverkan i programmet, och tillslut valde de äkta makarna att separera.

Detta var i mars 2022, och när Hänt pratade med 38-åringen drygt nio månader senare berättade hon att tiden efter Isaya varit tuff.

”Jag har efter separationen mått dåligt, men jag har börjat hitta ett lugn i livet. Just nu fokuserar jag på barnen och jobbet. Jag hoppas jag snart ska känna mig redo att börja dejta igen och att hitta kärleken.”, skrev Sandra i ett meddelande till Hänt.

Annons

Älskar älskar inte-Sandra har förlovat sig – lyckan efter skilsmässan från Isaya

Mycket riktigt så vände det för Sandra kort därefter. På hennes Facebook går nämligen att skåda att hon förlovat sig i somras. Till Hänt berättar tv-profilen mer om lyckan.

”Efter allt som har hänt så har jag jobbat mycket med mig själv och tillit till andra. Jag är väldigt lycklig och kan inte tänka mig en bättre partner. Jag har inte varit såhär lycklig på längre”, skriver hon i meddelande till Hänt.

Den blivande maken träffade hon genom sitt jobb som barnmorska och de har varit ett par i drygt ett och ett halvt år, berättar hon.

Ännu är inget datum för bröllopet satt, men Sandra har tankar om hur hon vill att det ska gå till.

”Bröllopet är inte fastställt men kommer bli litet och intimt och helst på Gotland om jag får bestämma”.

Stort grattis, Sandra!

FOTO: Max, Facebook

Annons