LÄS MER:Bianca IngrossoPernilla WahlgrenMelinda JacobsE-typeSå bor kändisarnaExklusivt på HäntHänt på TikTok

Älskar, älskar-inte Tony stoppar Annika – därför får hon inte träffa barnbarnen

16 jul, 2024
Till vänster: Skärmdump från instagram där Tony Björk sitter tillsammans med sin 1-åriga dotter i en fåtölj. Till höger: Tonys bonusmamma Annika i en synk från programmet Älskar, älskar inte när hon gråter.
Paret Tony och Cristy från Älskar, älskar inte firade nyligen deras dotters 1-årsdag.
Men någon som inte fick delta på kalaset var Tonys bonusmamma Annika.
Till Hänt berättar hon nu om varför.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”Brand logo
Elisa Lindströms längtan efter barn med nya pojkvännen: ”Älskar”

Tony Björk, 48, och kärleken Cristy, 24, har blivit ett favoritpar bland tittarna som vi har fått lära känna i realityprogrammet Älskar, älskar inte.

Paret föll varandra då Tony var på semester i Cristys hemland Filippinerna. Idag har de två barn ihop, döttrarna Melissa och Arabella.

Någon som också tagit stor plats i programmet är Tonys bonusmamma Annika. Kärleken mellan dem har synts genom rutan, men de har också haft stora bråk där Tony ibland har tyckt att Annika lägger sig i hans relation för mycket.

Annika fick inte vara med och fira bonus-barnbarnet

Annika var också den som först avslöjade att Cristy var gravid med parets andra barn Arabella. Men när Arabellas 1-årsdag nyligen firades lyste bonus-farmorn med sin frånvaro!

I ett klipp som Cristy lagt ut på sin Instagram syns flera personer vara med på Tonys och Cristys dotters födelsedagsfika, men inte Annika. När Hänt når henne förklarar hon hur det kommer sig.

Annons

På grund av att Tony har sagt att jag skall hålla mej utanför och inte blanda mej eller bry mej, och Jan har sagt att jag skall inte blanda mej med Björksfamiljen, så det är anledningen”, skriver hon i ett meddelande.

Annika förklarar att Jan är Tonys styvfar, och Hänt frågar om hon och Tony har någon kontakt alls idag.

Nä men han har kontakt med sin pappa”, svarar Annika då.

Älskar, älskar inte-Cristy bekräftar: Tony är inte pappan

Genom åren har det varit många spekulationer kring om Tony verkligen är pappa till äldsta dottern Melissa – något som vi nyligen fick svar på. I en video på Tiktok bekräftade Cristy att Tony faktiskt inte är pappa till Melissa.

I videon berättar Cristy att hon träffade sitt ex bara några veckor innan hon och Tony för första gången möttes, men att hon inte visste att hon var gravid när hon träffade honom. Hon upptäckte att hon var gravid först när Tony var tillbaka i Sverige.

Men att Tony inte är den biologiska pappan påverkar inte deras familjerelation.

Jag är glad där jag är nu, jag är glad över att ha Tony oss en stor familj. Tony är en bra man och en fantastisk pappa till Melissa,” har Cristy tidigare skrivit till Hänt.

FOTO: Instagram, Skärmdump / Discovery/Youtube, Skärmdump

Annons