LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Ambulans tvingas rycka ut i Bonde söker fru – detta hände egentligen

02 okt, 2024
Bonde söker fru Ted i en ambulans
I kvällens avsnitt av Bonde söker fru föll brevskrivaren Ted handlöst precis innan han skulle speed-dejta Alma.
Nu berättar han vad som hände egentligen.
– Jag var ju stel under dagen men jag fick värktabletter, säger han till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?Brand logo
Farmenvinnaren Levin Larsson i Bonde söker fru?

Den nya säsongen av Bonde söker fru är äntligen igång och i kvällens avsnitt får vi se fler speed-dejter på Sundbyholms slott.

I år får vi följa bönderna Anders Mood, 34, Isak Johansson, 30, Göran Lindström, 69, och Alma Håkansson, 25. Och i vanlig ordning är det Linda Lindorff, 52, som är programledare.

Något som alla bönder och brevskrivare vittnat om under årens lopp är att det är mycket nerver och starka känslor som utspelar sig under speed-dejterna. I kvällens avsnitt blir det så pass starkt att ambulans måste komma till platsen.

Det är när brevskrivaren Ted Fredriksson ska in och speed-dejta Alma som det som inte fick hända hände. Han skulle bara göra en synk (bli intervjuad av en reporter) och sedan skulle han in och träffa Alma.

Annons

Ambulansen i Bonde söker fru – detta hände egentligen

Men på vägen ifrån synken ramlade han!

– Ja, jag var ju precis på en synk innan det hände och när jag gick tillbaka från den så var jag så impulsiv att jag nästan springer tillbaka och då har skosnöret gått upp och marken lutar lite grann, som man ser i programmet. Så då klev jag på skosnöret och föll rakt ner, förklarar Ted för Hänt och fortsätter:

– Så det är väl där det blir ett platt fall rakt ner så det blir som att jag landar rakt ner på nacken.

Ted förklarar att det kan ha varit de nya skorna som var problemet.

– Det var ju nya skor och skosnören och sådär, så de hade ju inte hunnit sätta sig riktigt än. Det var ganska långa skosnören också.

BONDE SÖKER FRU 2024
FOTO: TV4

Så mår brevskrivaren Ted idag – efter nackskadan

Det hela ledde till att Ted behövde stabiliseras, man fick ringa 112 och ambulans kom till platsen.

Annons

– Det som visas på tv är ju alltid ett kortare sammandrag. Så det gick ju mer tid än vad det ser ut som. Men jag tog tester och de tog blodtryck och sådär och det var ju lång tid där emellan också. Jag blev mest yr där efteråt, säger Ted och fortsätter:

– Men det var ju det att det drog och blåste, det var ganska kallt också så det irriterade också nacken. Jag var ju stel under dagen men jag fick värktabletter.

Som tur är verkade det inte vara allt för allvarligt och det rörde sig absolut inte om någon stroke eller något annat farligt.

– Nej nej nej, inget sådant. Det var inget allvarligt så egentligen utan det var mest en knäckning och när jag satte mig bredvid de andra brevskrivarna hörde de också att det knakade till.

Kom Alma och stöttade dig i ambulansen?

– Nej nej, första träffen med Alma var precis som alla andra, berättar Ted.

FOTO: TV4

Annons