LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024

Anders Jensen och Charlotte Perrelli jobbar gratis – därför får de inte betalt

23 sep, 2024
anders jensen och charlotte perrelli
Anders Jensen och Charlotte Perrelli bär en stor del i den viktiga organisation – utan att tjäna en krona!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrunBrand logo
Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrun

Det framgångsrika power-paret Charlotte Perrelli, 49, och Anders Jensen, 47, lever ett lyxigt liv tillsammans med sina barn i soliga Marbella, Spanien.

Utöver den pampiga bostaden som de primärt bor i, äger de ytterligare nio fastigheter. Maken Anders, som är en framgångsrik affärsman, har tidigare förklarat att de fungerar som investeringar och ska säljas eller användas för uthyrning.

– Det är inte så att vi har nio hem som vi flyttar tandborstarna emellan, sade han då med ett skratt.

Det går således att konstatera att det rent ekonomiskt inte går någon nöd på Anders och Charlotte. Något som gör det extra rimligt att det välgörenhetsarbete som de numera står bakom, görs helt ideellt. De har nämligen blivit entreprenörer för The Perfect World Foundation, en välgörenhetsorganisation som ämnar att värna om miljö och djur i kris.

Hemma hos ett av alla Anders Jensen och Charlotte Perrellis fastigheter. FOTO: OLLE SPORRONG/TT/EXPRESSEN

Anders Jensen och Charlotte Perrellis fina insats: ”Helt utan ekonomisk ersättning”

När Hänt når verksamheten förklarar kommunikationsansvarig Daniel Wilke mer om det förmögna parets roll.

Annons

”Att vara ambassadör för The Perfect World Foundation innebär inte att man behöver stödja oss ekonomiskt. En av våra ambassadörers uppgifter är att sprida medvetenhet och kunskap om organisationens ändamål samt de vilda djur som behöver stöd runt om på vår planet. Charlotte och Anders är fantastiska ambassadörer som stöttar oss på flera sätt. De sprider medvetenhet via sina plattformar, och Charlotte har dessutom i flera år medverkat som artist under The Perfect World Foundation Award, helt utan ekonomisk ersättning – något vi är oerhört tacksamma för.”, inleder han sitt meddelande till Hänt med, och fortsätter sedan:

”De har även under åren bidragit generöst till vår insamlingsauktion under The Perfect World Foundation Award (där konst har doneras från olika konstnärer), där de har ropat in konst till förmån för organisationens arbete. The Perfect World Foundation arbetar idag med projekt över hela världen för att rädda djur i kris. Våra ambassadörer spelar en avgörande roll i att sprida medvetenhet om den kris som över en miljon arter nu står inför.”

Hänt har sökt Anders Jensen och Charlotte Perrelli.

FOTO: TV4Play/Jesper Frisk/TT

Annons