LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Charlotte Perrelli och Anders Jensen bor inte tillsammans – allt har förändrats

01 okt, 2024
Anders Jensen och Charlotte Perrelli har tidigare berättat om sin boendesituation.
Nu berättar Anders att han främst bor i Stockholm medan hustrun befinner sig i Marbella.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrunBrand logo
Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrun

Anders Jensen, 47, och Charlotte Perrelli, 49, har varit gifta i nio år och har barnen Adrian, 11, och Alvin, 5, tillsammans. För ganska exakt ett år sedan tog familjen ett stort beslut och lämnade Sverige – för ett soligt och varmare klimat i Marbella, i Spanien.

Även om flytten var ett beslut som innefattade hela familjen så var planen hela tiden att Anders skulle vara ganska mycket i Sverige.

”Jag kommer att fördela min tid mellan Sverige och Spanien eftersom Izabella fortfarande går i skolan här”, skrev Anders i ett meddelande till Hänt.

Charlotte Perrelli och Anders Jensen om boendesituationen

Och nu visar det sig att det är exakt så det blivit.

I december förra året berättade Charlotte om det speciella upplägget. Det var när hon och Anders gästade TV4-programmet Hellenius hörna och när frågan om deras boendesituation kom på tal blev Charlotte först tyst:

Annons

– Ja, mitt hem just nu är ju Marbella. Men var Anders bor, det vet jag inte riktigt…, sa hon då med ett skratt.

I samma veva berättade Charlotte för Expressen hur makens jobb ser ut.

– Han jobbar från alla länder skulle jag säga. Så jag är bara glad när jag får se honom här hemma, och just nu denna vecka är han faktiskt här och barnen är överlyckliga och bara: "Hurra… pappa är hemma!", sa Charlotte och fortsatte:

– Han är i Sverige mycket också och har kontor där. Och så har han huvudkontor uppe i Madrid, eller om det är i Barcelona?

Anders Jensen om jobbsituationen – främst i Stockholm

Och när Hänt når Anders berättar han nu om situationen och den senaste tiden har det främst varit i Stockholm han bott.

– Jag är mest i Stockholm faktiskt. Jag har haft så mycket jobb nu på senare tid, så jag har faktiskt, mitt liv har varit mer i Stockholm än i Marbella, säger Anders till Hänt.

Både Charlotte och Anders har alltid varit väldigt flitiga och jobbat mycket. Men nu på senare tid är det nog Anders som jobbar mest av dem två. Han är nämligen VD för hela Europa-delen av företaget Ryds bilglas som skördat framgång efter framgång under Anders ledning. Och bakom ligger alltså en hel del slit och resande!

Anders är även väldigt nära sin dotter Izabella Jensen, 16, som bor hos honom i Stockholm.

– Jag är ju i Sverige varannan, var tredje vecka ungefär, så hon träffar mig i princip lika mycket som innan. Men däremot så träffar hon inte Charlotte och bröderna lika mycket. Dem saknar hon naturligtvis, har Anders tidigare sagt till Hänt.

FOTO: Olle Sporrong/Expressen/TT, Karin Törnblom/TT

Annons