LÄS MER: Bianca Ingrosso Pernilla Wahlgren Så bor kändisarna Exklusivt på Hänt Hänt på TikTok Bachelor 2024 Bonde söker fru 2024

Anders Jensen om relationen till dottern Izabella – efter cancerbeskedet

30 sep, 2024
När Anders Jensens dotter Izabella växte upp tillbringade de ganska mycket tid på sjukhus.
Nu berättar Anders om deras starka band.
– Hon är ju verkligen pappas flicka, säger Anders till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrunBrand logo
Så träffades Anders Jensen och Charlotte Perrelli – piken till hustrun

Anders Jensen, 47, är pappa till dottern Izabella Jensen, 16, som han har tillsammans med ex-hustrun Suzanne Sjögren, 50. Anders har även sönerna Adrian, 11, och Alvin, 5, tillsammans med hustrun Charlotte Perrelli, 49.

Sönerna bor i Spanien och Anders är delvis där. Men han är även ofta hemma på svensk mark för jobb och umgänge med dottern Izabella. Hon går nämligen i gymnasiet i Stockholm och bor hos sin pappa och de har en väldigt nära relation.

Anders och Izabella har varit med om mycket tillsammans. Allt började i maj 2010, då var Izabella bara två år gammal. Mamma Suzanne upptäckte blåmärken och röda prickar på dottern. Hon googlade symptomen och var övertygad direkt om att Izabella hade fått cancer.

Annons

Anders Jensen om Barncancergalan

När Hänt når pappa Anders är det bara några timmar kvar tills Barncancergalan går av stapeln. En gala som givetvis ligger honom varmt om hjärtat.

– Ja verkligen. Jag kommer inte kunna gå på galan ikväll, jag har ett styrelsemöte men absolut tycker jag den är jätteviktig. Jag har varit med och stöttat deras arbete under ganska många år, säger Anders till Hänt.

Du brukar ju skänka pengar också?

– Jag vet inte om jag kommer kunna se den så jag vet inte om jag kommer kunna vara med och göra det i sändning. Men jag brukar generellt sett hitta vägar att skänka pengar varje år. Men om det blir ikväll eller om det blir i slutet av året vet jag inte. Jag brukar försöka vara med och skänka lite emellanåt. Det ligger mig som sagt varmt om hjärtat som du förstår, säger Anders och syftar på sin dotter:

– Vi gick ju igenom cancerbehandling när Isabella var två år, så vi var frekventa besökare på sjukhuset under hela hennes uppväxt egentligen.

Annons

Anders Jensen om relationen till Izabella

Idag är Izabella friskförklarad och Anders betonar att deras relation är väldigt stark, kanske på grund av sjukdomstiden.

Är hon frisk idag?

– Ja, hon är friskförklarad sedan några år tillbaka. De följer ju barnen länge, vilket man är glad för, de följer ju barnen i upp till tio år efter avslutad behandling. Det handlar väl lite också om att lära sig och att forskarna vill följa vad som händer när barnen går igenom puberteten och hur de blir när de blir äldre. Så det finns ju många anledningar till att de väljer att följa barnen länge, säger Anders till Hänt.

Har hennes sjukdom stärkt eran relation?

– Ja det skulle jag nog tro att det kanske har gjort. Sedan är det ju alltid svårt att avgöra, hon är ju min enda dotter, hur hade det varit annat? Men vi är ju väldigt väldigt tajta och hon är verkligen pappas flicka och har alltid varit. Sedan om det beror på sjukdomen eller att hon är enda dottern, det vet jag inte riktigt, säger Anders och tillägger:

– Det är som du säger, går man igenom sådana saker tillsammans är det klart att det blir starka band. Hon har ju starka band till sin mamma också, men självklart, allt ställs ju på sin yttersta spets när någon är dödssjuk såklart.

FOTO: Karin Törnblom/TT, Instagram

Annons